Αλβάρο για Γκόμεζ


Σύμφωνα με το κυπριακό αθλητικό πόρταλ μπάλα, ανθρώποι του site επικοινώνησαν με τον μάνατζερ του Άμπελ Γκόμεζ (μεταγραφικού στόχου της ομάδας μας) Αλβάρο Τόρες , ο οποίος έκανε δηλώσεις για το ενδιαφέρων της ομάδας μας και τους στόχους του παίκτη.

Αναλυτικά όσα λέχθησαν:

Στα μέσα της εβδομάδας επικοινώνησε μαζί μου κάποιος εκ μέρους της Ομόνοιας για να μου μεταφέρει το ενδιαφέρον της ομάδας για τον Αμπελ Γκόμεθ και να βολιδοσκοπήσει τις προθέσεις του παίκτη.

Από την πλευρά μου του μετέφερα τη διαθεσιμότητα του Αμπελ Γκόμεθ να αγωνιστεί στην Ομόνοια. Του είπα ότι θα ήθελε να παίξει στην Κύπρο και σε μία ομάδα-πρωταγωνίστρια που διεκδικεί κάθε χρόνο τίτλους.

Η Ομόνοια αποτελεί καλή επιλογή για τον Αμπελ Γκόμεθ, αλλά όλα θα εξαρτηθούν από την πρόταση που θα γίνει. Προς το παρόν δεν υπάρχει επίσημη πρόταση, είμαστε εν αναμονή.

Το trifylli.net σας παρουσιάζει την καριέρα του παίχτη εν συντομία:

Ο Άμπελ Γκόμεζ Μορένο, όπως είναι και τα 3 του ονόματα ξεκίνησε την καριέρα του από τα δεύτερα της Σεβίλλης όπου στα πρώτα 4 χρόνια πήρε σχεδόν 100 συμμετοχές και σημείωσε 17 τέρματα. Από εκεί πήγε στην Μάλαγκα (επίσης στα δεύτερα) όπου είχε ακόμη 2 γεμάτες σεζόν.

Το 2006 παίζει για πρώτη φορά στα πρώτα κανονικής ομάδας (Μούρθια) όπου μετράει 2 γεμάτες σεζόν και φεύγει για Ρουμανία λόγω των καλών του αποδόσεων, ώστε να βοηθήσει την Στεάουα στο Τσάμπιονς Λιγκ. Η Στεάουα σε ένα πολύ δύσκολο όμιλο με την ανεβασμένη Φιορεντίνα, Λυόν και Μπάγερν Μονάχου καταφέρνει να πάρει μόνο ένα βαθμό και συμφωνούν με τον Άμπελ για λύση συνεργασίας.

Έτσι μετά την 4μηνη του παρουσία στο Ρουμάνικο πρωτάθλημα, επανεμφανίζεται στην Ισπανία με τα χρώματα της Χερέζ στην 2η κατηγορία όπου τον βρίσκει να πανηγυρίζει την άνοδο της Χερέζ στην Πριμέρα Ντιβιζιόν. Συνεχίζει για άλλη μία χρονιά στην Πριμέρα Ντιβιζίον με την Χερέζ, όπου και τον παίρνει η Φ.Κ. Γρανάδα στην 2η κατηγορία και με την πετυχημένη συνταγή του Γκόμεζ ανεβαίνει και αυτή Πριμέρα Ντιβιζιόν και δίνει ένα χρόνο συμμετοχής στον Άμπελ όπου και εμφανίζεται η ΟΜΟΝΟΙΑ να τον έχει εντάξει στους μεταγραφικούς της στόχους…

Αναμένουμε με ενδιαφέρων την συνέχεια