Από Δευτέρα η ενημέρωση για τα μέλη
- Δημοσιεύθηκε: 22/06/2012
Σε εξέλιξη βρίσκεται η εξέταση των αιτήσεων που έχουν υποβάλει οι φίλοι της ομάδας μας σε πρωτοβουλία των οργανωμένων της Θύρας 9 ενημερώνει η Ομόνοια στην επίσημη της ιστοσελίδα. Από την Δευτέρα μάλιστα, τονίζει η ανακοίνωση του σωματείου πως θα αρχίσουν να ενημερώνονται τα νέα μέλη για να τακτοποιήσουν όλα τα θέματα που αφορούν την εγγραφή τους.
Εμείς θα περιμένουμε με αγωνία τις εξελίξεις στο καυτό αυτό θέμα και θα τοποθετηθούμε εκ νέου την Δευτέρα όπου θα γνωρίζουμε αν το δείγμα των εγκεκριμένων αιτήσεων είναι τέτοιο που να συνάδει με τις αιτήσεις που έχουν υποβάλει οι οργανωμένοι στην διοίκηση του σωματείου. Η σημερινή πάντως ανακοίνωση μας αφήνει σε προσωρινή παύση πυρών εν αναμονή βέβαια και της υλοποίησης των υποσχέσεων και των υποχρεώσεων του Δ.Σ για την υπόθεση εγγραφής νέων μελών.
Η Ανακοίνωση του σωματείου:
Η εξέταση των αιτήσεων που έχουν υποβάλει φίλοι της ομάδας μας για να εγγραφούν μέλη του σωματείου, βρίσκεται σε εξέλιξη.
Από την ερχόμενη Δευτέρα, 25 Ιουνίου, θα αρχίσουν να ενημερώνονται τα νέα μέλη, ούτως ώστε να τακτοποιήσουν όλα τα θέματα που αφορούν την εγγραφή τους.
Η συγκεκριμένη διαδικασία θα συνεχιστεί τις επόμενες μέρες.
Διαβάστε επίσης: