ΜΑΖΙ κερδίζουμε τίτλους !


omonoia-official-gate9

Μετά και την ανακοίνωση των εισιτηρίων διαρκείας το μόνο ερώτημα που πρέπει να απασχολεί τον κάθε Ομονοιάτη είναι απλά και ωραία σε ποια κερκίδα θα βγάλει το εισιτήριο του. Είναι χρέος μας είναι καθήκον μας όλοι να σταθούμε δίπλα στην ομάδα. Όπως εύστοχα λέει και το σλόγκαν μαζί κερδίζουμε τίτλους. Δεν τους κερδίζει ούτε ο Φρέντι μοναχός του, ούτε ο Καρυπίδης ούτε ο Λάρκου. Τους τίτλους τους κερδίζουμε ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ, ο καθένας από το πόστο του. Άλλοι με το σουτ άλλοι με τις αποκρούσεις τους, άλλοι με τις οδηγίες τους και άλλοι με τα τραγούδια τους.

Είμαστε σαν μια ορχήστρα. Το καλύτερο σόλο να παίξει ο βιολιστής την καλύτερη μελωδία να παίξει το τσέλο ποτέ το αποτέλεσμα δεν θα είναι τόσο θεαματικό όσο ολόκληρη την ορχήστρα μαζί. Αλληλοβοηθούμαστε παίρνουμε θάρρος και δύναμη και συνεχίζουμε τον ατελείωτο αγώνα έτσι ώστε να παραδώσουμε μια ενδοξότερη πράσινη ιστορία στα παιδιά μας.

Οι διαφορές μας με τη διοίκηση πολλές και ίσως αγεφύρωτες. Η διαφορά νοοτροπίας και αντίληψης είναι εκεί και πολύ δύσκολα θα βρεθεί μέση λύση. Άλλο το ένα όμως και άλλο το άλλο. Καμία διοίκηση και κανένας κόσμος δεν είναι πάνω από την συχνά αποκαλούμενη ιδέα της ΟΜΟΝΟΙΑΣ. Το καθήκον μας καλεί λοιπόν. Οι καιροί είναι δύσκολοι το γνωρίζουμε αλλά ειδικά για το βόρειο πέταλο δεν χωράνε δικαιολογίες πρέπει να είναι ασφυκτικά γεμάτο με τέτοια τιμή.

Η ΟΜΟΝΟΙΑ μας χρειάζεται και στο κάλεσμα της δεν δηλώσαμε ποτέ απών. Πρέπει να μπουν άμεσα χρήματα στο σωματείο για τις βραχυπρόθεσμες ανάγκες. Περήφανε Ομονοιάτη δώσε από το υστέρημα σου, δώσε το κάτι τις σου για να αναπνεύσει οικονομικά η ομάδα μας. Πάρτε το σαν την δική μας προετοιμασία. Απαιτούμε τα μέγιστα από τους ποδοσφαιριστές μας και από τη διοίκηση μας τότε και εμείς πρέπει να δίνουμε τα μέγιστα.

Ξυπνήστε την πράσινη ζούγκλα του ΓΣΠ μέσα στον καύσωνα του καλοκαιριού! Μαζί για νέους τίτλους!