Στη Πολωνία θα γίνει η προετοιμασία


opalenitsa proetimasia

Στις ιδανικές συνθήκες που προσφέρει το προπονητικό κέντρο του ξενοδοχείου «Remes», στην Οπαλένιτσα, θα πραγματοποιήσει η ομάδα μας το βασικό στάδιο της προετοιμασίας της.

Οι υψηλού επιπέδου αθλητικές εγκαταστάσεις, οι ανέσεις που προσφέρει το ξενοδοχείο και οι ιδανικές κλιματολογικές συνθήκες της περιοχής, εγγυούνται ιδανική προετοιμασία για την Ομόνοια. Στο ίδιο προπονητικό κέντρο έχει καταλύσει και η εθνική Πορτογαλίας, για τις ανάγκες της συμμετοχής της στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα.

Το βασικό στάδιο προετοιμασίας θα διεξαχθεί στο διάστημα 4-19 Ιουλίου, ενώ η επιστροφή της ομάδας μας στην Κύπρο είναι προγραμματισμένη για τις 20 Ιουλίου.

Κατά την παραμονή της στην Πολωνία, η Ομόνοια θα δώσει τέσσερα δυνατά φιλικά παιχνίδια:

– Στις 7 Ιουλίου θα αναμετρηθεί με την Πόγκον Σεσίν, η οποία έχει κερδίσει την άνοδό της στην α’ κατηγορία της Πολωνίας.
– Στις 10 Ιουλίου η ομάδα μας θα αντιμετωπίσει την ποιοτική Βίσλα Κρακοβίας.
– Στις 14 Ιουλίου έχει προγραμματιστεί φιλικό παιχνίδι με την Ζαλγκίρις Βίλνιους, η οποία βρίσκεται στη 2η θέση του πρωταθλήματος Λιθουανίας.
– Το τελευταίο φιλικό για την ομάδα μας επί Γερμανικού εδάφους θα είναι κόντρα στην δευτεραθλήτρια Ισραήλ, Χάποελ Τελ Αβίβ, στις 18 Ιουλίου.

Πλήρες φωτογραφικό υλικό από το προπονητικό κέντρο εδώ