Μετράει αντίστροφα το καλοκαίρι


gate 9 fanatics omonoia fans site

Η καλοκαιρινή περίοδος προσφέρεται για ανοικοδόμηση και αναβάθμιση του ποδοσφαιρικού τμήματος και πάνω σ’ αυτό επενδύουν οι μεγάλες ομάδες που θέλουν να έχουν μια επιτυχημένη χρονιά.

Στην Ομόνοια τα τελευταία χρόνια, η ομάδα υποφέρει από καλοκαιρινές αναστατώσεις, μεταγραφικές και μη με αποτέλεσμα τα προβλήματα να κάνουν την εμφάνιση τους στη διάρκεια της περιόδου και να στοιχίσουν στην ομάδα.

Αυτή η χρονιά είναι ακόμη πιο σημαντική για την ομάδα μας για δύο επιπλέον λόγους. Ο πρώτος είναι η οικονομική κατάσταση του σωματείου η οποία δεν σηκώνει περαιτέρω λάθη και ρίσκα ενώ ο δεύτερος λόγος είναι η Γενική Εκλογική Συνέλευση του σωματείου στις 30 αυτού του μήνα.

Τόσο το ένα όσο και το άλλο είναι ικανά να δημιουργήσουν προϋποθέσεις για ριζικές αλλαγές στη λειτουργία του σωματείου με γνώμονα πάντα το υγείες μέλλον της ομάδας. Εν αναμονή λοιπόν για τη νέα περίοδο ας παραμείνουμε όλοι σε εγρήγορση, και να μην αφήσουμε τίποτα να περάσει στο χαλαρό, αν θέλουμε να δούμε ξανά την ομάδα στη κορυφή του κυπριακού ποδοσφαίρου.

Μετράει αντίστροφα το καλοκαίρι