Κουίζ για δυνατούς…εθνικιστές!


Εκείνος αναρωτιέται αν η κυρία Κανέλλη είναι καν γυναίκα εμείς έχουμε άλλου είδους ερωτήσεις που δεν αφορούν το φύλο του. Να μας απαντήσει λοιπόν ο κύριος Χρίστος Χρίστου εκπρόσωπος του Ε.Λ.Α.Μ που υποστηρίζει τον αδερφό του τον Κασιδιάρη της Χρυσής Αυγής σε μια πάρα πολύ απλή ερώτηση. Εμείς θέλουμε να τον ρωτήσουμε απλά σε πιο τάγμα υπηρέτησε όταν ήταν στο στρατό και σε πoιο σώμα ήταν.

 

Απλή ερώτηση απλούστατη απάντηση. Και αυτό γιατί κύριε απελευθερωτή Χρίστου δεν έχεις υπηρετήσει ΟΥΤΕ ΜΕΡΑ στο στρατό της Κύπρου.

Να μαζεύεστε να χτυπάτε αλλοδαπούς, αριστερούς και να βαράτε προσοχές όταν περνά κανένας κοντοπίθαρος Μιχαλολιάκος είστε μανούλες. Μας το παίζετε πατριώτες έτοιμοι να θυσιαστείτε για την πατρίδα και στο στρατό οι μισοί από εσάς δεν υπηρέτησαν ούτε μέρα και οι υπόλοιποι έφτιαχναν καφέδες στο Γ.Ε.Ε.Φ. Και δεν είναι το θέμα μας η στρατιωτική θητεία αν θέλετε την εκτίεται ο καθένας αποφασίζει για τον εαυτό του. Το θέμα είναι να μην μας πουλάτε φούμαρα και αγάπη για την πατρίδα. Σας είναι εύκολο να χτυπάτε θρασύδειλα και να μαχαιρώνετε όποιον δεν σας αρέσει η φάτσα του και όποιον θεωρείτε εσείς εχθρό του έθνους αλλά το ξέρετε καταβάθος την ώρα που πραγματικά θα σας χρειαστεί η πατρίδα είτε θα βρίσκεστε χιλιόμετρα μακριά για να γλυτώσετε το τομάρι σας είτε θα βάλετε τις κουκούλες για να μας καταδώσετε και πάλι όπως έκαναν οι παππούδες σας οι προδότες!

ΚΑΜΙΑ ΑΝΟΧΗ ΣΤΟΥΣ ΦΑΣΙΣΤΕΣ. ΛΑΟΣ ΠΟΥ ΞΕΧΝΑ ΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ ΤΟΥ ΕΙΝΑΙ ΚΑΤΑΔΙΚΑΣΜΕΝΟΣ ΝΑ ΤΗΝ ΞΑΝΑΖΗΣΕΙ