Green Devil: Κατάντια να είσαι σκατάς


Green DevilΠοτέ δεν είχα στο νου μου ότι θα γράφαμε για τον κάθε παλιομαλάκα άρθρο αλλά αντε… αφού ο κόσμος μου το ζητάει. Κτυπήστε τα καζάνια μια, κτυπήστε δυο, κτυπήστε τρεις και ξεκινάμε.

Δεν αποχώρησε κανένας Στάθης από την Βασίλισσα, αντιθέτως η ΟΜΟΝΟΙΑ τον απέβαλε από την οικογένεια της σαν εξωσωματικό παράσιτο.

Προς δημοσιογραφίσκους που προσπαθούνε σιγά σιγά να μας πουν ότι έφυγε και καλά για να πάει στο παράρτημα, το να είσαι αποέλ είναι κατάντια, και αν πήρανε τον Στάθη είναι η κατάντια του που τον οδήγησε εκεί.

Άνθρωπος του λαού που αποξενώθηκε από τον κόσμο, που την είδε εν καιρό κρίσης νεόπλουτος με αυτοκινητάρες, που το Φαν Κλαμπ αν το είδε μία φορά τα τελευταία χρόνια, τον έδιωξε η ΟΜΟΝΟΙΑ επειδή δεν έπαιζε μπάλα, δεν δεχότανε μειωμένο συμβόλαιο (ούτε και πέρσι) από την ομάδα ΤΟΥ ενώ ήξερε για τα οικονομικά της προβλήματα… ε ναι ρε παιδιά, κατάντια είναι να τον πιάσει οποιαδήποτε ομάδα σαν ελεύθερο, όπως και κατάντια είναι που έμεινε ελεύθερος.

Μιλάμε για ένα παίκτη που σχολιάστηκε για το ταλέντο του από όλη την Κύπρο στην παιδική του ηλικία, αλλά δυστυχώς δεν έσκυψε το κεφάλι ποτέ του για να δουλέψει αρκετά… Λίγο οι έξοδοι, οι γκόμενες, τα αυτοκίνητα, οι θάλασσες, οι φίλοι, τον έβγαλαν από τον ρυθμό προπόνησης που κάνει ένας επαγγελματίας παίκτης.

Δε λέμε ότι όλα αυτά είναι κατ` ανάγκην κακά, αλλά άμα είσαι επαγγελματίας με πλουσιοπάροχο συμβόλαιο, πρώτα κάνεις τη δουλειά σου και μετά τα υπόλοιπα.

Ο Στάθης έφυγε, είναι παρελθών και αν αποφάσισε ότι η επόμενη του ομάδα είναι το παράρτημα δικό του θέμα. Αυτό δείχνει πόσο ξένο σώμα ήταν τόσο καιρό στην ομάδα μας, αφού αυτό που μισάμε παραπάνω, δέχτηκε να του γενεί εργοδότης.

Να πάει σε αυτούς που τον βγάλανε χασικλή, κοκάκια και άλλα πολλά… Να πάει σε αυτούς που πριν καν υπογράψει γράφαν άρθρα ότι θα πρέπει να κόψει το μαλί και να ξυριστεί. Να πάει σε αυτούς και όταν θα έχει πρόβλημα να μιλάει με τον ΧατζιΡαούφ, τον Ιωνά και τον κάθε άλλο φλώρο που μας αηδιάζει τόσο.
Καιρός να δει και να νιώσει όντως τον κόσμο της ΟΜΟΝΟΙΑΣ… Και αν έχει να λέει για τους 1000 που τον έβριζαν τότε ξεχνά τους 400 000 που τον είχαν Θεό. Που πέρσι δεν έπαιξε μπάλα και σκάζανε, που τον ήθελαν στην ομάδα επειδή είναι ο Στάθης και μόνο. Καιρός όμως Σταθάκη να καταλάβεις και να θυμηθείς τι εστί ΟΜΟΝΟΙΑ και τι σημαίνει να εναντιώνεσαι στην μοναδική Βασίλισσα.

ΙΣΤΟΡΙΑ ΜΙΑ ΖΩΗΣ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΔΑ ΕΠΟΧΗΣ το φορούσες πριν λίγες βδομάδες, α ρε ξευτίλα. Επειδή μάγκα απ`ότι φάνηκε ήσουν όντως μόδα εποχής… στ` αρχίδια μου τι έχεις να χωρίσεις με το διοικητικό συμβούλιο, εδώ πλήγωσες την ομάδα σαν ομάδα και τον κόσμο για τις πράξεις σου.

Και αν στο είπαμε πολλές φορές και δεν το χώνεψες πρόβλημα σου. Πάνω από όλα η ΟΜΟΝΟΙΑ, ούτε στον Στάθη έχουμε ανάγκη, ούτε τον Α ούτε τον Β. Εδώ έφυγε ένας Βέντσελ που τον εκτιμούσαμε τόσο και δεν τα βάψαμε μαύρα, μαζί σου θα ασχολούμαστε προδότη???

Ο Ιούδας μετά αυτοκτόνησε, εσύ?