Ο Αλωνεύτης στους βρωμισμένους


aloneftis prodotis

Η μετακίνηση Στάθη Αλωνεύτη στο αποέλ είναι σχεδόν σίγουρη και αναμένεται να ανακοινωθεί εντός των ημερών. Ένας πληγωμένος Στάθης Αλωνεύτης φαίνεται να προτίμα τον εγωισμό και τα χρήματα παρά την ομάδα που αγάπησε και τον ανέδειξε.

Κάποιοι μιλούν για προδοσία. Κάποιοι άλλοι μιλούν για τον αποτυχημένο Αλωνεύτη που δεν εξαργύρωσε όνειρα και προσδοκίες.

Οι λαστιχάρηες προσπαθούν να εκμεταλλευτούν επικοινωνιακά και μιλούν για το παικτάρα που έχουν κλείσει πάνω στις πλάτες τις Ομόνοιας. Επιεικώς τραγική η προσπάθεια και εντυπωσιακή η κωλοτούμπα τους. Από πρεζάκιας, παλιόπαιδο και “Μαρία η άσχημη” έχει γίνει αντικείμενο επικοινωνιακής προπαγάνδας. Ε άμα ο νους σου είναι λάστιχο.

Για μας το θέμα είναι πολύ πιο απλό. Αν ο Αλωνεύτης πάει στου βρωμισμένους αυτόματα θα πρέπει να ξεχαστεί το όνομα του για την Ομόνοια. Δεν θα λυπηθούμε για κανένα Στάθη Αλωνεύτη. Ούτε να τον βρίσουμε δεν αξίζει. Ούτε καν θέμα δεν πρέπει να υφίσταται. Ας πάει εκεί που γουστάρει.

Από ότι φαίνεται, η αποδέσμευση Αλωνεύτη ήταν η πιο σοφή κίνηση που έγινε την τελευταία τετραετία. Η οικογένεια της Ομόνοια κοιτάει μόνο μπροστά και αποβάλει τις κακές νοοτροπίες που την έφεραν σε αυτό το σημείο. Και αν είναι να προχωρήσει μπροστά θα φάει όχι ένα αλλά εκατό ένα Αλωνεύτηδες αν χρειαστεί.