Βήμα Φιλάθλου: Από τα σαλόνια στα “Αλώνια”


Βήμα Φιλάθλου

Από τα σαλόνια στα “Αλώνια”. Μόνο έτσι μπορεί να χαρακτηριστεί η διαφαινόμενη απόφαση του κύριου Αλωνεύτη να υπογράψει στην ομάδα του παραρτήματος.

Εξαρχής ήμουν και εγώ ένας από αυτούς που διαφωνούσαν με την απόφαση της διοίκησης να διώξει τον παίχτη, γιατί πίστευα στην αξία του αλλά και γιατί ήθελα να βλέπω ομονοιάτες να παίζουν για την ΟΜΟΝΟΙΑ. Έκανα όμως μεγάλο λάθος γιατί αυτός ο κύριος μας απέδειξε ότι ποτέ του δεν ήταν με την ΟΜΟΝΟΙΑ. Σε καμιά περίπτωση κανένας ομονοιάτης δεν διανοείται να έχει οποιαδήποτε σχέση με τον βόθρο του αποερλ, πόσο μάλλον να φορέσει την κωλοφανέλα του και να αγωνιστεί για αυτό.

Ο κύριος Αλωνεύτης (είναι κολακευτικό να αποκαλείς ένα ΠΡΟΔΟΤΗ κύριο, απλά δεν θέλω να πω τους πραγματικούς χαρακτηρισμούς που αισθάνομαι για αυτόν) μας απέδειξε ότι η μόνη ομάδα που έχει είναι αυτή του χρήματος. Μετά από λίγο καιρό θα καταλάβει ότι έκανε το πιο μεγάλο λάθος της ζωής του. Είναι όμως πολύ αργά και θα το πληρώσει ακριβά.

Η ΟΜΟΝΟΙΑ κύριε Στάθη είναι μια Ιδέα και ανήκει μόνο στο κόσμο της και σε κανένα άλλο. Αν νομίζεις ότι έτσι δείχνεις τι δυσαρέσκεια σου στη διοίκηση κάνεις πολύ μεγάλο λάθος. Σου το ξαναλέω η ΟΜΟΝΟΙΑ είναι του κόσμου της και κανενός άλλου. Κάποτε πιστεύαμε ότι ήταν και δική σου αλλά εσύ μας απέδειξες πόσο ΑΝΑΞΙΟΣ ήσουν για να είσαι μέλος της.

Το μόνο που κατάφερες είναι να περάσεις στην ιστορία της ΟΜΟΝΟΙΑΣ σαν ένας από τους μεγαλύτερους ΠΡΟΔΟΤΕΣ του σωματίου. Κατάφερες να κάνεις ένα κόσμο που σε λάτρεψε να σε σιχαθεί. Δεν το κρύβω ότι όταν έφυγες μαράζωσα, αλλά τώρα καταλαβαίνω ότι δεν άξιζες το κόπο. Δεν είσαι τίποτα παραπάνω από ένα τιποτένιο ανθρωπάκι. Τελικά απέδειξες ότι είσαι πολύ φθηνός για να ανήκεις στην ΟΜΟΝΟΙΑ.
Φίλοι ΟΜΟΝΟΙΑΤΕΣ μην ασχοληθείτε άλλο μαζί του, δεν αξίζει το κόπο.


Νίκος, Λεμεσός | Βήμα Φιλάθλου | [email protected]