Θύρα 9: Εμπρός πίσω …


Αυτό φαίνεται είναι το σύνθημα που θέλει να ακολουθήσει η έκπτωτη διοίκηση της ομάδας μας. Το σκηνικό που άρχισε και στήνετε από τον Μιλτιάδη Νεοφύτου και τους (εξωσυμβουλιακούς) συνεργάτες του παραπέμπει σε μία επανάληψη όσον ζήσαμε το 2009 με την πρόσληψη του Τάκη Λεμονή.

Όσες εισηγήσεις έγιναν από τον Νεόφυτο Λάρκου, είτε αφορούσαν σε παίκτες, είτε στις θέσεις του τεχνικού τιμ έπεσαν στο κενό και είναι πλέον ξεκάθαρο ότι το μόνο που μετράει είναι η γνώμη του Μιλτιάδη. Φαίνεται ότι οι συναντήσεις Μιλτιάδη –Χριστάκη έπιασαν τόπο και βρήκαν τον εκλεκτό που θα είναι απλά ένα πιόνι της διοίκησης.

Όσοι ξεχνάνε ποιος είναι ο Καβαλιέρη, ήταν ο βοηθός του Κου Λεμονή, όπου επί ημερών του έγινε μία απίστευτη σπατάλη χρημάτων του σωματείου για παίκτες που ήρθαν και δεν ακούμπησαν σχεδόν μπάλα. Και καθόλου τυχαίο δεν είναι που από την επομένη της πρόσληψης του οι προτάσεις από Ελλάδα είναι λένε βροχή.

Είμαστε βέβαιοι ότι στην πρώτη στραβή το πάζλ θα συμπληρωθεί αφού θα ρίξουν όλη την ευθύνη στον Νεόφυτο Λάρκου, θα τον αποδεσμεύσουν και έτσι θα ανοίξει ο δρόμος για κάθοδο στο Ηλιας Πουλλός του εκλεκτού του Χριστάκη Γεωργίου, Τάκη Λεμονή. Ο τελευταίος βρισκόταν πριν λίγες μέρες στην Κύπρο. Τυχαίο??

Πολλοί μπορεί να μας πουν ότι βλέπουμε φαντάσματα, άλλοι ότι είμαστε προκατειλημμένοι ενώ κάποιοι θα μας κατηγορήσουν ότι πολεμούμε την ΟΜΟΝΟΙΑ. Είμαστε συνηθισμένοι από αυτά όμως και δεν μας πτοούν. Εμείς ελπίζουμε με όλη την δύναμη της ψυχής μας να είμαστε οι λάθος και ο κύριος καβαλιέρη να συνεργαστεί άψογα με τον προπονητή και να φέρουν την ΟΜΟΝΟΙΑ εκεί που την αξίζει, αλλά αμφιβάλουμε πολύ.

Το πιο σκανδαλώδες της υπόθεσης όμως είναι ότι ο «κύριος» Μιλτιάδης παίρνει αποφάσεις κρίσιμες για το σωματείο, ενώ σε λιγότερο από ένα μήνα υπάρχει ΕΚΛΟΓΙΚΗ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ στην οποία είναι πολύ πιθανόν να έχει ανθυποψήφιο και στο τέλος να χάσει τις εκλογές. Τι θα γίνει τότε?

Η οργανωμένη μας κερκίδα να είστε σίγουροι δεν θα μείνει με σταυρωμένα τα χέρια, ούτε θα αρκεστούμε στις ανακοινώσεις και τα άρθρα μας. Σύντομα θα καλέσουμε όσους αγωνιούν για το μέλλον της ΟΜΟΝΟΙΑΣ να πορευτούν μαζί μας για να μπορέσουμε να διώξουμε από την διοίκηση την γάγγραινα που ονομάζετε Μιλτιάδης Νεοφύτου.

ΟΙ ΜΕΡΕΣ ΤΙΣ ΑΦΘΟΝΙΑΣ ΣΑΣ ΤΕΛΕΙΩΝΟΥΝ!!

ΠΕΡΗΦΑΝΗ ΘΥΡΑ 9