Μια τρελή τρελή παρέα


Μια τρελή τρελή παρέα μαζεύτηκε στο Μόναχο για τον τελικό του champions league πριν λίγες μέρες. Σύμφωνα με εγκυρότατες πληροφορίες της σελίδας μας όπως ήταν γνωστό το παιγνίδι ανάμεσα στη Τσέλσι και την Μπάγερν παρακολούθησαν παρέα ο Κωστάκης Κουτσοκούμνης και η γυναίκα του και ο Φοίβος Ερωτοκρίτου επίσης με τη γυναίκα του. Αυτό που δεν γνώριζε ο κόσμος είναι τους υπόλοιπους της παρέας που ήταν ο Τράττος, ο Σταμάτης, ο Παναγή και ο Καπιτανής.

Η τρελλοπαρέα ήταν αχώριστη και περνούσαν ξέγνοιαστα  τις ώρες τους στα καφέ και στα μπαράκια της κεντρικής πλατείας του Μονάχου. Μάλιστα ο Παναγή είχε την ευκαιρία να συνομιλήσει για τα της ομάδας του με τον πρόεδρο Φοίβο κατ ιδίαν . O Σταμάτης από την άλλη δεν δίστασε να εκμυστηρευτεί σε τρίτους πως τέτοια ταξιδάκια αναψυχής για τον τελικό γίνονται κάθε χρόνο και η ομοσπονδία πριμοδοτεί τα δωρεάν εισιτήρια στους καλύτερους..

Εμείς απλά να τους πούμε την επόμενη φορά να είναι πιο προσεχτικοί, ποτέ δεν ξέρουν πότε ένας ομονοιάτης θα βρεθεί στο δρόμο τους. Ακόμα και αν αυτός είναι δρόμος του Μονάχου στη Γερμανία..

Υ.Γ Τολμήστε να μας διαψεύσετε