Έξω φρενών ο Τράττος


trattosΔεν είναι δα και θέμα να σχολιάσουν τα Κυπριακά Αθλητικά Μ.Μ.Ε., απλά ο ένας υποψήφιος για την προεδρία του συνδέσμου διαιτητών βγήκε δημόσια και είπε ότι απειλείτε από ανθρώπους της Κ.Ο.Π.

Σιγά το θέμα δηλαδή, να και εμείς το βάζουμε επειδή δεν είχαμε ειδήσεις, μη νομίσετε ότι είναι κάτι το σοβαρό.

Για όσους έχουν χαθεί μέσα σε όλα αυτά, σήμερα είναι οι εκλογές του συνδέσμου διαιτητών και οι 2 υποψήφιοι (Λ.Τράττος κ Γ.Πάπουτσος) η ώρα 7μιση θα κονταροχτυπηθούν αφού αναμένεται σκληρή μάχη για το ποιος θα πάρει τελικά τα ηνία. Μέσα σε όλο το κλίμα έρχονται και οι ψεσινές δηλώσεις του Τράττου και ταρακουνάνε το χώρο.

Δηλώσεις Λ.Τράττου:

«Διαπίστωσα ότι από την στιγμή που πήρα την απόφαση να κατέλθω υποψήφιος, ότι υπάρχει ένα κλίμα τρομοκρατίας και απειλής προς διαιτητές που έχουν πρόθεση να υποστηρίξουν την υποψηφιότητα μου. Εμμισθα και υψηλόβαθμα στελέχη της ΚΟΠ που κατέχουν θέση στη διαιτησία καλούν διαιτητές να μην με ψηφίσουν γιατί θα έχουν συνέπειες. Επίσης τους υπόσχονται εύνοια σε περίπτωση που εκλεγεί ο ανθυποψήφιος μου. Θα ετοιμάσω επιστολή που θα σταλεί στην ΚΟΠ και θα αναφέρεται με ονόματα και γεγονότα. Μετά λύπης μου ήρθαν στην αντίληψη μου τέτοια πράγματα και δεν μπορώ να μην τα πω δημόσια».
Λεόντιε στείλε την και σε εμάς και υποσχόμαστε να την αναρτήσουμε κάπου να φαίνεται, ειδικά άμα θα έχει και ονόματα!!!

Λέτε ο Λεόντιος να μας βγει και λεοντόκαρδος?

Ω καθαρή κυπριακή διαιτησία αποέλ