Λεπτομέρειες για την προετοιμασία
- Δημοσιεύθηκε: 28/05/2012

Ενημερώνουμε ότι οι ποδοσφαιριστές της ομάδας μας θα ειδοποιηθούν ότι μέχρι την Κυριακή 10 Ιουνίου θα πρέπει να βρίσκονται στην Κύπρο.
Την Δευτέρα 11 Ιουνίου θα γίνει η πρώτη συγκέντρωση της ομάδας και θα δοθούν ατομικές οδηγίες σε όλους τους ποδοσφαιριστές. Η έναρξη της προετοιμασίας είναι προγραμματισμένη για τη Δευτέρα 18 Ιουνίου με τα εργομετρικά.
Απ’ εκεί και πέρα στις 8 Ιουνίου θα ενημερωθούμε και επίσημα από την Ουέφα για την ημερομηνία έναρξης των επίσημων υποχρεώσεων μας στην Ευρώπη. Ως εκ τούτου είμαστε σε αναμονή και λεπτομέρειες σε σχέση με τη χώρα, τις ημερομηνίες και τα φιλικά του βασικού σταδίου της προετοιμασίας θα δοθούν σύντομα.
Μέσα στις επόμενες μέρες θα δοθούν επίσης οι λεπτομέρειες για την επίσημη πρώτη ανοικτή προπόνηση της ομάδας μας.







