Ανοικοδόμηση σε νέες, πιο γερές βάσεις


omonoia podosfairistesΗ Ομόνοια ήταν, είναι και θα είναι η καλύτερη ομάδα του τόπου και αυτό πρέπει να το έχουν όλοι στο μυαλό τους πριν σχολιάσουν οτιδήποτε στη σελίδα μας. Αυτή τη στιγμή η Ομόνοια περνάει μια κρίση, κυρίως διοικητική, η οποία επηρεάζει την ψυχολογία του κόσμου αλλά και το πρεστίζ της ομάδας. Θεωρούμε πως αυτό θα έπρεπε να το είχαν αντιληφθεί και οι άμεσα υπεύθυνοι στο σωματείο και να ακολουθήσουν το παλμό του κόσμου κάνοντας το αυτονόητο, για το καλό της Ομόνοιας.

Ακόμη και η παραίτηση του διοικητικού συμβουλίου, θα ήταν η ένδειξη πως αντιλαμβάνονται οι ίδιοι το κλίμα στο οποίο έχουν βάλει την ομάδα, και δείχνοντας με αυτό τον τρόπο την θέληση τους να συνεισφέρουν στην ηρεμία και την ανοικοδόμηση του σωματείου σε νέες, πιο γερές βάσεις με πλάνο και όραμα για την παντοδύναμη βασίλισσα του κυπριακού ποδοσφαίρου.

Μπορείτε να επικοινωνείτε μαζί μας αποστέλλοντας τις δικές σας απόψεις στο [email protected]. Παρακαλούμε όπως οι απόψεις γράφονται με ελληνικούς, ορθογραφημένους χαρακτήρες για να μπορούν να αναρτηθούν, χωρίς μεγάλη ταλαιπωρία. Απόψεις που ξεφεύγουν κατά πολύ από τα όρια θα φιλτράρονται για ευνόητους λόγους. Υπάρχουν διαφορετικές απόψεις και πρέπει όλοι να τις σεβόμαστε, αλλά δεν μπορούμε να ανεχτούμε απόψεις ατεκμηρίωτες που εξυπηρετούν άλλα οφέλη πλην της ίδιας της Ομόνοιας.