Hoolifan: Το trifylli.net παρέδωσε την παραίτηση του


Hoolifan Omonoia Fans SiteΚαλημέρα αδέρφια, αυτή τη φορά όχι σε όλους. Καλημέρα σε αυτούς που κρατάνε ανοιχτό το νου τους. Που σκέφτονται ακόμα, που βλέπουν και κρίνουν ποιος τους κοροϊδεύει και ποιος κάνει σωστά τη δουλειά του στο σωματείο.

Οι υπόλοιποι άντε να χειροκροτήσετε και να επευφημήσετε εκείνους που όσα λάθη και να έχουν κάνει μέχρι τώρα, ακόμα να σας πείσουν για την ανικανότητα τους.

Καταντήσατε όπως την ΚΟΠ εκεί στο συμβούλιο. Λέγαμε όσες παράξενες και εξοντωτικές ποινές και να μας βάλουν πάντα βρίσκουν τον τρόπο να μας εκπλήσσουν. Έτσι και εσείς. Μας αφήνετε με τις ενέργειες σας με μια μόνιμη έκφραση απορίας στα μούτρα.

Έγινε όλο το νταβαντούρι, αναστατώθηκε τόσος κόσμος για να γίνει η διάσκεψη και να μας πουν πως η συνεργασία είναι μια χαρά και όλα τα συζητάνε, υπάρχει κατανόηση και θα θα θα. Μου θύμισε λίγο Ελλάδα. “Λεφτά υπάρχουν” όπως είπε ο Παπαντρέου και μετά βγήκε ο χοντρός και μας είπε ” μαζί τα φάγαμε”..

Μας πήρε το μνημόνιο παιδιά. Έρχεται ο μηχανισμός στήριξης. Α σόρρυ εν ο Χριστάκης.

Θα μπορούσατε να σηκώσετε το τηλέφωνο σας τις προηγούμενες μέρες να μιλήσετε σε ένα δύο τηλεοπτικούς σταθμούς να διαψεύσετε τις φήμες που εσείς αφήσατε να οργιάζουν και να τελειώσει το παραμύθι. Τι την θέλατε την έκτακτη διάσκεψη τύπου? Εγώ αν ήμουν δημοσιογράφος θα σας πετούσα το μικρόφωνο στα μούτρα. Σάββατο πρωί να με σηκώνεις από το ψεσινό ξενύχτι για να μου πεις αυτές τις πολιτικοαερολογίες?

Αμ οι άλλες οι συναντήσεις προέδρου προπονητή? Μόνο ο Μπαν κι Μουν έλειπε. Συνάντηση πάνω στη συνάντηση και διαφωνία πάνω στη διαφωνία. Περιμένουμε δηλώσεις να μας πείτε ποια πλευρά είναι η αδιάλακτη οεοοοο

Επειδή πολλά σχόλια έγιναν στο γκρουπ μας στο faceboοk οφείλω να απαντήσω σε μερικούς. Μην ζορίζεστε ρε παιδιά. Πόσο μαζώχας πρέπει να είσαι ρε φίλε να θεωρείς πως το τριφύλλι νετ ευθύνεται για όλα τα προβλήματα της ΟΜΟΝΟΙΑΣ και επιμένεις να μπαίνεις να μας διαβάζεις? Πες ότι θες. Πες ότι δεν είμαστε ομονοιάτες πες ότι δεν πάμε καν στη μπάλα πες οτιδήποτε θα κάνει το τσουτσούνι σου να μεγαλώσει μερικούς πόντους.

Μόνο μην μας σπας τα αρχίδια ρε μεγάλε έλεος. Έγιναν τόσα και τόσα σε αυτό το σωματείο και σου έφταιξε μια ιστοσελίδα και οι διαχειριστές της για τα άρθρα της. Μην τα διαβάζεις που να πάρει η ευχή.
Και ναι σας κάνω επίσημη πρόταση. ΔΩΣΤΕ ΤΗΝ ΔΙΟΙΚΗΣΗ στο τριφυλλι.νετ. Σας εγγυούμαι πως ΟΣΗ κακοδιαχείριση και να κάνουμε ΟΣΑ ακόλαστα πάρτι και να διοργανώσουμε με τον Green Devil και τον Λόρδο Είρων ΟΣΕΣ εξωτικές χορεύτριες και να φέρουμε στον administrator δεν πρόκειται να αφήσουμε την ομάδα σε χειρότερη οικονομική κατάσταση από ότι βρίσκεται ΤΩΡΑ!

«Το τριφυλλι νετ αναλαμβάνωντας την ευθύνη που του αναλογεί για την κακή πορεία της ομάδας τα τελευταία χρόνια, άσχετα αν έχει κάτι μήνες που έχει δημιουργηθεί…, παρέδωσε την παραίτηση του στο διοικητικό συμβούλιο της Ομόνοιας το οποίο την έκανε αποδεχτή». Βέβαια οποτεδήποτε η διοίκηση και ο πρόεδρος θελήσουν να πάρουν την άποψη μας που τόσο εκτιμούν ας μας καλέσουν για μια συνάντηση εκεί στο Γέρι. Επίσης οποτεδήποτε θελήσουν έχουμε έτοιμο προπονητή και παίχτες να τους φέρουμε χωρίς να θέλουμε βέβαια να παρέμβουμε στο έργο του υφιστάμενου προπονητικού team..

«Επίσης σας ενημερώνουμε πως ο Πατατόγλου πήρε τόσες μίζες γιατί ήταν μακρινός ξάδερφος του Χουλιφαν και ο Ρενγκίφο παρέμεινε στην ομάδα γιατί άνηκε στο κόμμα του Green Devil».

Αν η κίνηση των season ticket είναι μειωμένη αυτή τη χρονιά δεν θα φταίει κανείς άλλος παρά τα post του τριφυλλι στο facebook καθώς και οι ποινές των κεκλεισμένων που καταδικάστηκε το σωματείο μας ήταν αποτέλεσμα των πολλών βρισιών κάτω στα comments..

ΞΑΠΟΛΑΤΕ ΜΑΣ ΤΑ μερικοί μερικοί. Δεν έχουμε την ανάγκη σας ούτε σας παρακαλάμε, ούτε μπαίνουμε στα σπίτια σας την ώρα που κοιμάστε να σας κάνουμε βουντού για να μπαίνετε στη σελίδα μας χωρίς την θέληση σας. Αν δυσκολεύεστε τόσο πολύ, αν είστε τόσο πολύ εθισμένοι στείλτε μας ένα μήνυμα να σας κάνουμε block να τελειώνουμε άντε και πολύ ασχολήθηκα μαζί σας γιατί μου την βιδώσατε πρωί πρωί

Γιατί άλλο είναι να μας λες να προσπαθήσουμε να κρατήσουμε τους τόνους χαμηλά και να παίξουμεν πελλό σε μερικά ζητήματα για το καλό της ομάδας και άλλο ΝΑ ΜΑΣ ΚΑΤΗΓΟΡΕΙΣ για ΟΛΑ τα κακώς έχοντα του σωματείου.

ΕΜΕΙΣ σας το λέμε ευθέως. Πάρτε την ομάδα εκεί που τις αξίζει, δώστε σε αυτό σωματείο την αίγλη που δικαίως του αξίζει ΚΑΙ ΔΩΣΤΕ ΜΑΣ ΕΜΑΣ ΤΗΝ ΕΥΚΑΙΡΙΑ ΝΑ ΑΣΧΟΛΗΘΟΥΜΕ ΜΟΝΟ ΜΕ ΤΟΥΣ ΑΛΛΟΘΡΗΣΚΟΥΣ!!!!

Υ.Γ Όταν νοιώθεις πονοκέφαλο παίρνεις μια ασπιρίνη για να ηρεμήσεις. Όταν όμως σε πονάει το δόντι σου η ασπιρίνη δεν κάνει τίποτα ή καλύτερα θα σε ανακουφίσει προσωρινά. Το θέμα είναι να βγάλεις το χαλασμένο δόντι.