Green Devil: Δε σε γουστάρουμε


Green DevilΈχει καιρό να τα πούμε μάγκες μου, αλλά με πήρε η κατάθλιψη. Έμαθα πριν λίγο καιρό ότι όλοι σχεδόν του Διοικητικού συμβουλίου προορίζονται για την κόλαση και μόνο στη σκέψη αυτή σκοτεινιάσανε όλα. Τι να τους βάλω να κάνουνε και να μην αγχωθώ?

Όχι, πέστε μου!!!
Είναι να διερωτάστε αδέλφια με όλα αυτά που συμβαίνουν που πάμε. Καλά κάνουνε και βγαίνουνε στο φως της δημοσιότητας μερικά άρθρα ή κακό κάνουνε?

Εγώ με τους κολασμένους έμαθα ότι καθαρός ουρανός αστραπές δεν φοβάται για να λέμε και του στραβού το δίκαιο.
Ναι, οκ, θα έπρεπε να προστατεύεται η ομάδα από μερικούς που έχουν σκοπιμότητες αλλά αποδειγμένα η μυστικοπάθεια μας έκανε την πιο μεγάλη ζημιά και ο λόγος είναι ότι μέχρι να μάθουμε τι γίνεται και τι συμβαίνει μαζευτήκανε τόσα άχριστα που μας ανακοινώσαν ότι είμαστε σκουπιδότοπος.

Και μιλάω φυσικά για τα 25 μύρια, που αν μας έλεγαν εξ` αρχής ότι είναι 4 και μετά 6 και μετά 9 θα λέγαμε όπα, που πάμε ρε μάγκες? Ποιος παίρνει το ρίσκο αυτό και με ποια λογική επενδύσαμε τόσα? Στα πόσα πλην θα πάμε για να σταματήσουμε? Ποιο είναι το πλάνο για να μην πτωχεύσουμε?

Αντιθέτως όταν ήμασταν σε κρίσιμη φάση πήραμε επιβεβαίωση ότι δεν θα χρωστά η ομάδα στον πρόεδρο της από το ίδιο του το στόμα. Με ποια λογική μετά να έρχεται ο ίδιος και να τα ζητά? Που είναι ο ανδρισμός σου και το κύρος σου κύριε Μιλτιάδη?

Έχεις μία εταιρία που βγάζει χρονιαία πολύ περισσότερα από όσα έπαιξες τζόγο στην ΟΜΟΝΟΙΑ και τα έχασες. Παράτα τα και πήγαινε στο καλό. Και την ατάκα άμα δε με γουστάρετε θα φύγω μην την επαναλαμβάνεις. Φέτος κάναμε παραπάνω διαμαρτυρίες σαν οπαδοί προς την Καρπενησιου παρά προς την ΚΟΠ.

Δε σε γουστάρουμε, ίσια, ωμά και ξηγημένα ρε αλάνι. Μάζεψε τα μπογαλάκια σου και κάνε στην πάντα να σώσουμε ότι σώζεται. Να ανακαινίσουμε την ΟΜΟΝΟΙΑ από ανθρώπους που δεν ξέρανε που είναι τα γήπεδα.

Να έρθουνε κοντά άλλοι χορηγοί και επενδυτές, να φτιαχτεί το μάρκετιγκ μας, να δυναμώσουμε την ομάδα με άξιο υλικό, με νέα προσοντούχα άτομα που ακόμη βαράνε τα αρχίδια τους και που όνειρο τους είναι να κάνουνε την ΟΜΟΝΟΙΑ αήττητη και άτρωτη από το κάθε τρωκτικό σαν και του λόγου σας. Να υψώσουνε κυριολεκτικά τη σημαία της ΟΜΟΝΟΙΑΣ πιο ψηλά από κάθε άλλη και στο κοίταγμα της να τρέμει ο εχθρός από το μεγαλείο.

Διώξατε Κασέκε, μάλλον Αλωνεύτη, φεύγει και ο Σάλατιτς, ο Γιωργαλλίδης σας είπε όχι στην αναπροσαρμογή συμβολαίου, άντε με το καλό και τον Σπούγκιν με τον Φρέντι και καθαρίσαμε. Κάντε στην πάντα λοιπόν εσείς και όλοι αυτοί που έχουνε το σύνδρομο του ανίκανου γελαστάκια και μην καθυστερείτε την εξέλιξη της ΟΜΟΝΟΙΑΣ και την επανεμφάνιση της ξανά με τα σκήπτρα και τον θρόνο γιατί αυτό δεν θα το αφήσουμε έτσι.

Ο κόσμος ζητάει πορεία προς τα γραφεία, μάλιστα εγώ σαν Green Devil προτείνω να την ξεκινήσουμε από το σωματείο που είναι η έδρα ΜΑΣ(εμάς ναι, του ΛΑΟΥ) και να πάμε προς τα γραφεία που είναι το κρησφύγετο του καρκίνου, γιατί καρκίνος δεν είναι η αρχή του καρκίνου και η ρίζα του αλλά οπουδήποτε έχει περάσει και αφήσει τη ζημιά του.

Καιρός να κάνετε λίγα εργομετρικά τεστ εκεί στην διοίκηση να δούμε πόσο γρήγορα θα τρέχετε μερικοί και για πόση ώρα.

 

Ζητάω και εγώ σαν στήλη την επίσημη παραίτηση του Διοικητικού Συμβουλίου χωρίς συζήτηση και ενδοιασμούς. Μάλιστα καλό θα ήταν να δούμε και τα Συ.Φι. να παίρνουνε άποψη για το θέμα αυτό με ανακοινώσεις αν θέλουνε να λένε ότι επιτελούν έργο.
Παίδες, πάνω από ΟΛΑ ΕΙΝΑΙ Η ΟΜΟΝΟΙΑ. Αφήστε τις φιλίες, τα πολιτικά σχέδια του καθενός και δέστε το καλό της ομάδας μας. Ελάτε να τους διώξουμε και να ζητήσουμε την απολύμανση του σωματείου, θέλουμε το ΚΑΙ ΤΟΥ ΛΑΟΥ ΟΜΑΔΑ να κυματίζει περήφανα σε κάθε γωνιά της πράσινης Κύπρου.

Θέλουμε να ξυπνάμε και να αναπνέουμε ΟΜΟΝΟΙΑ, να μιλάμε για την ομάδα μας και να μη χαλιόμαστε, θέλουμε την κλεμμένη μας υπερηφάνεια πίσω και τη ΘΕΛΟΥΜΕ ΤΩΡΑ!!

ΠΑΡΑΙΤΗΣΗ ΛΟΙΠΟΝ ΚΑΙ ΣΤΑ ΤΣΑΚΙΔΙΑ