Βήμα Φιλάθλου: Ο τσάρος και δυνάστης της ΟΜΟΝΟΙΑΣ

125
Βήμα Φιλάθλου

Επανάσταση που όμοια της δεν φαντάστηκε ο ανθρώπινος νους

Ίσως να είμαστε η μόνη ομάδα παγκοσμίως, η οποία μετά από αποτυχίες βρίσκει τα πόδια της, ενώ αντίθετα οι τίτλοι μας χαλάνε. Δεν εξηγείται αλλιώς το φαινόμενο που παρατηρούμε τα τελευταία χρόνια. Πώς διάολο γίνεται ρε παιδιά, ενώ κλείνεις την χρονιά με θριαμβευτικό τρόπο να έρχονται τα πάνω κάτω; Τα προηγούμενα χρόνια κάναμε εικασίες, μετά από κουβέντες του καφενέ..

ΦΕΤΟΣ όμως ξέρουμε ποιός/ποιοί φταίνε..

1. Οι “εκ των έσω”

Πρόκειται για τους γνωστούς αγνώστους, οι οποίοι νομίζουν ότι είναι υπεράνω της ΑΓΑΠΗΣ του κόσμου για την ΟΜΟΝΟΙΑ. Λανθάνεστε κύριοι κι ο λαός θα κτυπήσει εκεί ου πονάτε ΟΛΟΙ σας (Χριστάκη χαιρετίσματα). Αυτοί οι άνθρωποι, που ένας Θεός ξέρει πόσα έχουν βάλει στις τσέπες τους από τις μίζες, έχουν γλυκαθεί και αναζητούν κι άλλα σαν κολασμένοι. Σαν άλλα μυθικά τέρατα περιμένουν την κατάλληλη στιγμή για να κατασπαράξουν την ΟΜΟΝΟΙΑ μας. Δεν θα σας περάσει και να θυμάστε.. Η φαντασία του λαού οργιάζει, οι μέθοδοι θα βρεθούν, να ελπίζετε μόνο να είστε αρτιμελείς κατά την ηρωική έξοδο.

miltiadi-fyge2. Μιλτής – “Ο τσάρος και δυνάστης της ΟΜΟΝΟΙΑΣ”

Ήρθε με τα λεφτά κι ΕΜΕΙΣ ΟΛΟΙ κάναμε όνειρα.. Χαλούσαμε τα παζάρια με τα επιπόλαια έξοδα του τσάρου κι αντί τουλάχιστον να εδραιωθούμε, όλα γύρισαν σαν μπούμερανγκ. Τα αλάνια της -9- το φώναζαν από νωρίς.. Βλέπετε, τα “κωλόπαιδα”, όπως πολλοί κατά καιρούς τους έχουμε χαρακτηρίσει, αποδείχτηκαν οι πιο έξυπνοι από όλους και μας το φώναζαν.. Εμείς όμως είχαμε τυφλωθεί από το χρήμα..

Πλέον όμως ο λαός ξύπνησε και ο θυμός του να πέσει πάνω σε όσους πονούν την ΟΜΟΝΟΙΑ με τόσο μίσος, που θα πονέσουν ακόμα και οι προγονοί τους.

Μιλτή, βάλε το καλά στο μυαλουδάκι σου, ότι η ΟΜΟΝΟΙΑ δεν είναι χωράφι κανενός σατράπη πλούσιου. Η ΟΜΟΝΟΙΑ είναι ιδέα και όπως επιβίωσε όλα αυτά τα χρόνια, θα επιβιώσει και τώρα. Δεν έχει ανάγκη τα βρωμοχρήματα σου. Πατέρας της ΟΜΟΝΟΙΑΣ είναι ο λαός της, ο μόνος πιστός της σύντροφος από το ένδοξο 1948. Έχεις την ευκαιρία να φτιάξεις λίγο το εχθρικό προς εσένα κλίμα, με το να αφήσεις τον προπονητή να κάνει τη δουλειά του και να την κάνεις με ελαφρά πηδηματάκια.

Σε αντίθετη περίπτωση ξέρει ο ΛΑΟΣ κι έχει πολλά ράμματα για τη γούνα σου.

Μεγάλε λαέ της ΟΜΟΝΟΙΑΣ, ξεχύσου στους δρόμους σε όλες τις γωνιές της Κύπρου και ήχησε τις σειρήνες του πολέμου, για να τις ακούσουν αυτοί που εκμεταλλεύονται την ΟΜΟΝΟΙΑ για το προσωπικό τους όφελος και να κρυφτούν στις τρύπες τους. Κτυπήστε τον φασισμό και τον αρχοντοχωριατισμό που μαστίζει την αγαπημένη μας ΟΜΟΝΟΙΑ στα θεμέλια του και να ξέρετε, πως η επόμενη μέρα θα μας βρει νικητές. Κάνετε την μεγαλύτερη επανάσταση που έγινε ποτέ, γιατί αυτό προστάζει η ιστορία, τα ιδανικά και η μεγαλοπρέπεια της ΟΜΟΝΟΙΑΣ.

Μόνο ΟΜΟΝΟΙΑ αδέρφια, μόνο ΟΜΟΝΟΙΑ


Grüner♣ Kapitän☭ | Βήμα Φιλάθλου | info@trifylli.net