Συνεχίζει να στοιχειώνει την ΟΜΟΝΟΙΑ


Όπως έχουμε διευκρινίσει μέσα από προηγούμενα μας άρθρα θα σας ενημερώνουμε για όλα όσα συμβαίνουν παρασκηνιακά εντός της ομάδας μας (και σας αφορούν) επειδή κάποιοι έχουν βάλει σκοπό να φταίξουν τον Λάρκου, τον άνθρωπο που εκπλήσσει με την επιμονή του να θέλει να ανθίσει μέσα στις τσουκνίδες.
Χθες είχαν συνάντηση το μεσημεράκι ο Χριστάκης Γεωργίου που δεν λέει να αγιάσει μαζί με τον Ά αντιπρόεδρο της ομάδας μας Στέλιο Μυλωνά. Η συνάντηση έγινε στο σωματείο μας και διάρκεσε κάπου 2.5 ώρες.
Να ξεκαθαρίσουμε ότι οι τελευταίες 2 φορές που θυμόμαστε τον Χριστάκη Γεωργίου να πηγαίνει στο σωματείο της ΟΜΟΝΟΙΑΣ είναι στο πάρτι των γενεθλίων του που κάλεσε τους παίκτες και την 2η φορά όταν λίγες μέρες μετά την ήττα της ομάδας μας πήγε εκεί και κατηγορούσε ανοικτά τον προπονητή της ομάδας μας Νεόφυτο Λάρκου !!!
Το 2ο μάλιστα συμβάν συνδυάστηκε με την άφιξη του Ισραηλινού προπονητή στην Κύπρο που είχε γίνει τεράστιο θέμα σε όλα τα ΜΜΕ και κανένας στην οικογένεια του πράσινου τριφυλλιού δεν μπορεί να ξεχάσει.
Αν αδυνατεί η Διοίκηση ή ΔΕΝ ΘΕΛΕΙ να διώξει αυτό τον άνθρωπο που υποτίθεται απόλυσε κιόλας από το σωματείο μας, τότε θα αναγκαστούμε εμείς σαν ασπίδα και δόρυ αυτού του ιστορικού σωματείου να μπούμε πρώτη γραμμή και να τον καταδιώξουμε μέχρι να χάσει επαφή.
Βρήκε ευκαιρία ο εν λόγω κύριος σαν τσακάλι εν απουσία του βοσκού της ομάδας να πλησιάσει και να αρχίσει να τρομοκρατεί όπως παλιά συνήθιζε την πολυταλαιπωρημένη μας ομάδα από το δικά του στίγματα.
Ως πότε θα ανεχόμαστε τον εν λόγω κύριο και την απαθή στάση της Διοίκησης για το θέμα αυτό? Πόσα σκάνδαλα ακόμη πρέπει να ξεσκεπαστούν για να καταλάβουνε όλοι ότι πρόκειται για άνθρωπο χωρίς αρχές και με προσωπικά συμφέροντα? Ως πότε θα τον προστατεύουν οι από πίσω του και θα παίζουν λες και η ΟΜΟΝΟΙΑ είναι ένα παιχνίδι για να περνάνε την ώρα τους?
Πολλά ερωτήματα που γυροφέρνουν στο κεφάλι μας αδέλφια. Δεν θα ανεχθούμε τέτοια συμπεριφορά ξανά !!! Αφήστε τον προπονητή μας να δουλέψει, σωστά ή λανθασμένα θα το δείξει ο χρόνος. Ας μη χαθεί άλλη μία χρονιά για το παρασκήνιο ορισμένων που φαίνεται να μη γνωρίζουν τι θα πει η λέξη ΟΜΟΝΟΙΑ. Όλοι μαζί να καθαρίσουμε την ΟΜΟΝΟΙΑ από κάθε λογής περαστικούς, δεν θέλουμε χορτάτα στομάχια αλλά διψασμένο για διακρίσεις Διοικητικό συμβούλιο.