Θύρα 9: Η ΟΜΟΝΟΙΑ στον ΛΑΟ Της !!


prasinos laos omonoiaΑδέλφια της Θύρας 9, Περήφανε Πράσινε Λαέ,

Η οργανωμένη μας κερκίδα θα ήθελε να ενημερώσει τον τεράστιο κόσμο της Βασίλισσας ότι έχει παραδώσει το πρώτο μέρος των αιτήσεων για εγγραφή μελών στο σωματείο μας. Σχεδόν 200 αιτήσεις έχουν παραδοθεί σήμερα στον γενικό διευθυντή του σωματείου και ελπίζουμε στην επόμενη συνεδρία του διοικητικού συμβουλίου να γίνει πράξη η δέσμευση του ίδιου το προέδρου ότι θα εγκριθούν όλες.

Η εκστρατεία όμως δεν σταματά εδώ αφού όσοι φίλοι επιθυμούν να εγγραφούν μέλη μπορούν να προμηθευτούν αιτήσεις από το Fan Club μας και να μας τις επιστρέψουν για να παραδοθούν από εμάς στο σωματείο.

Η ΟΜΟΝΟΙΑ ανήκει στον ΛΑΟ Της και ήρθε η ώρα αυτός ο περήφανος κόσμος να έχει και λόγο και άποψη στα του σωματείου και όχι απλά το εκάστοτε συμβούλιο να τον αντιμετωπίζει σαν «πελάτη». Η ΟΜΟΝΟΙΑ είναι ιδέα και δεν ανήκει σε κανένα συμβούλιο και σε κανένα πρόεδρο. Η ΟΜΟΝΟΙΑ ανήκει στον μαθητή, στον φοιτητή, στον εργάτη, στον συνταξιούχο που δίνει από το υστέρημα του για βλέπει την ομάδα του ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗ ΒΑΣΙΛΙΣΣΑ να βρίσκεται στην κορυφή.

Τέλος να τονίσουμε για άλλη μία φορά ότι η οργανωμένη μας κερκίδα παρακολουθεί τις εξελίξεις από πολύ κοντά και να είναι ΟΛΟΙ βέβαιοι ότι όποιος προσπαθήσει να ασελγήσει πάνω στην ΟΜΟΝΟΙΑ, εξυπηρετώντας δικά του, και όχι μόνον, συμφέροντα θα μας βρει μπροστά του πιο «άγριους» από ποτέ.

Κλείνοντας να ευχαριστήσουμε τον κόσμο που δήλωσε παρών στο κάλεσμα της οργανωμένης μας κερκίδας και έκανε αιτήσεις για να γίνει μέλος. Να είστε βέβαιοι ότι η ΘΥΡΑ 9 θα συνεχίσει τις προσπάθειες της μέχρι αυτή η ομάδα ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ να ανήκει στον κόσμο της και σε κανένα μα κανένα άλλο.

ΛΕΥΤΕΡΙΑ ΣΤΗΝ ΟΜΟΝΟΙΑ

ΠΕΡΗΦΑΝΗ ΘΥΡΑ 9 | www.gate9.com.cy