Η ΚΟΠ ξεσκονίζεται


KOPΣτα χέρια της αστυνομίας βρίσκονται οι επτά φάκελοι που παρέλαβε η ΚΟΠ από την ΟΥΕΦΑ  για αγώνες που παρουσίασαν υπερβολικά αυξημένη στοιχηματική δραστηριότητα, σε σύγκριση με το ενδιαφέρον που συγκέντρωναν οι αγώνες.
Η ΚΟΠ ανακοινώνει ότι κατά τη διάρκεια της αγωνιστικής περιόδου 2011/2012, παρέλαβε επτά συνολικά φάκελους που αφορούσαν αγώνες των Πρωταθλημάτων της και παραδόθηκαν στις αστυνομικές αρχές με όλα τα στοιχεία που αποστάληκαν από την ΟΥΕΦΑ  για διεξαγωγή έρευνας.
Σημειώνεται ότι κάθε φορά που η ΚΟΠ παραλαμβάνει φάκελο παραδίδεται αμέσως στην αστυνομία.
Υπενθυμίζεται ότι στο παρελθόν ήρθαν στην Κύπρο εμπειρογνώμονες της ΟΥΕΦΑ για να βοηθήσουν στην διεξαγωγή της έρευνας.
Αναλυτικά όλοι οι φάκελοι που παρέλαβε η ΚΟΠ την περίοδο 2011/2012 με την παρατήρηση της ΟΥΕΦΑ για υπερβολικά στοιχηματική δραστηριότητα αγώνων:
7 Δεκεμβρίου 2011
Ολυμπιακός-Δόξα Κατωκοπιάς (κόκκινος φάκελος)
 
28 Ιανουαρίου 2012
Αναγέννηση Δερύνειας-Ένωση Νέων Παραλιμνίου (κίτρινος φάκελος)
 
11 Μαρτίου 2012
Εθνικός Άχνας-Αλκή (κόκκινος φάκελος)
Απόλλωνας-Άρης (κίτρινος φάκελος)
22 Απριλίου 2012
Εθνικός Άχνας-Ολυμπιακός (κόκκινος φάκελος)
Ένωση Νέων Παραλιμνίου-Άρης (κίτρινος φάκελος)
29 Απριλίου 2012
Ολυμπιακός-Εθνικός Άχνας (κόκκινος φάκελος)
Και επειδή εκεί στην ΚΟΠ αποκλείεται να τα κάνουν λιανά στον κόσμο θα τα πούμε εμείς σαν trifylli.net που βαράνε σε αντίθεση με αυτούς που αντιπροσωπεύουν την Ομοσπονδία.
Οι 7 φάκελοι είναι 4 κόκκινοι και 3 κίτρινοι. Εκ πείρας, επειδή εμάς μας νοιάζει το κυπριακό πρωτάθλημα και το παρακολουθούμε, οι κίτρινοι είναι σχεδόν πάντα επίφοβο παιχνίδι με ελαφριά αύξηση στοιχήματος, δηλαδή πάνω κάτω τίποτα.
Οι κόκκινοι ένα 60-80% έχουνε βάση. Τώρα στην ΚΟΠ λένε δεν μπορούνε να τα εξετάσουνε γι` αυτό τα δίνουν στην αστυνομία.
Ο Ολυμπιακός και ο ΗΘΙΚΟΣ (αν είναι δυνατόν να παίρνει βραβεία ήθους ομάδα που είναι στο 75% των υποψήφιων στημένων της χρονιάς) λαμβάνουν μέρος στους 3 από τους 4 κόκκινους φακέλους.
Η ΚΟΠ η οποία δεν ξέρει τίποτα έβλεπε το τσίρκο του μυστηρίου να εδρεύει στον τελευταίο όμιλο και περίτεχνα να στέλνουνε τον Άρη στην 2η κατηγορία για να μείνει η παρέα ενωμένη.
Ούτε οι φωνές του Χ”Κυριάκου τους ενόχλησαν, ούτε ότι ήξερε όλη η Κύπρος από πριν πως θα στέλνανε την καημένο τον Άρη, ούτε οι φάκελοι που πηγαινοέρχονταν… κατά τ` άλλα το Κυπριακό πρωτάθλημα ανθεί.
Ναι ανθεί από φακέλους κύριε Κουτσοκούμνη, να ζήσετε να μας χαίρεστε, καταντήσαμε να κτίζουμε παλάτια πάνω στην άμμο και όποτε πέφτει να φταίμε κάποιο κόκκο.
Παραιτηθείτε εκεί στην ΚΟΠ γιατί φέτος τα λάθη σας γεμίζουνε τόμο και η διάθεση σας για να τα φτιάξετε βρίσκεται στο στομάχι σας αντί στον εγκέφαλο.