Βήμα Φιλάθλου: Έφεση τώρα!


Βήμα Φιλάθλου

Δεν θα ασχοληθώ με την ορθότητα του πειθαρχικού νόμου (ή όπως αλλιώς λέγεται). Χθες η Δικαστική απλώς μας απέδειξε ότι δεν χρειάζεται καν να φορέσει κανένα γάντι. Ούτε χρειάζεται πλέον να μιλούμε για πέσιμο μασκών, φιλικά προσκείμενους στο παράρτημα δικηγόρους που αποτελούν το σώμα και λοιπά. Το μόνο που χρειάζεται είναι να απαιτήσουμε όλοι την άμεση παραίτηση αυτών των ανθρώπων. ΤΩΡΑ. Η Διοίκηση μας πρέπει να κάνει το παν.

Χθες που λέτε, το Αποέλ του οποίου οι οπαδοί άναψαν και έριξαν στο γήπεδο δεκάδες φωτοβολίδες στο γήπεδο, εκσφενδόνισαν αναμμένη κροτίδα στην Ανατολική, προκάλεσαν προσωρινή διακοπή του αγώνα ρίχνοντας κροτίδες σε ποδοσφαιριστή της Ομόνοιας που τόλμησε να εκτελέσει κόρνερ, έβριζαν τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας για 90 λεπτά εν χορώ, ανήρτησαν πανό με τον ολετήρα Χίτλερ και ουκ ολίγους κέλτικους σταυρούς τιμωρήθηκαν το ίδιο με την Ομόνοια, της οποίας οι οπαδοί έριξαν μια (!) κροτίδα στον αγωνιστικό χώρο, δεν φώναξαν κανένα πολιτικό σύνθημα, ούτε πανό με πολιτικό περιεχόμενο ανήρτησαν!!!

Το νομικό τμήμα της Ομόνοιας (αν όντως υπάρχει τέτοιο πράγμα) πρέπει να εφεσιβάλουν την απόφαση AMEΣΑ. Αλλά το σημαντικότερο που πρέπει να γίνει, είναι να εφεσιβληθεί η ποινή του Αποέλ. Τέτοια έφεση (αν και δεν είμαι νομικός) μπορεί να ασκήσει λογικά μόνο ο Πειθαρχικός Εισαγγελέας. Και εάν ο επικεφαλής πειθαρχικός εισαγγελέας αρνηθεί να το κάνει, η Ομόνοια πρέπει να απαιτήσει από οποιονδήποτε άλλον εισαγγελέα να το πράξει. Απότι ξέρω υπάρχουν και Ομονοιάτες πειθαρχικοί εισαγγελείς.

Αγαπητή Διοίκηση, έστω και την υστάτη, έχετε τη δυνατότητα να κάμετε το σωστό. Κάντε το ΤΩΡΑ.


Γ. Γεωργίου | Βήμα Φιλάθλου | [email protected]