Θύρα 9 Λεμεσού: Η ΟΜΟΝΟΙΑ είναι Παντού!!!


limassol 9 fanaticsΠερήφανε πράσινε λαέ,

Η Θύρα 9 Λεμεσού απευθύνεται με δέος προς άπαντες που βρέθηκαν το βράδυ της τετάρτης στους πανηγυρισμούς της καταπράσινης Λεμεσού. Ένα μεγάλο μπράβο σε όλους, που κόντρα στις καφρίλες παρέμειναν εκεί και έδωσαν σε όλους να καταλάβουν πως αυτός ο κόσμος ενωμένος δεν φοβάται κανένα και τίποτα. Σε καμία άκρη της Κύπρου, σε καμιά πόλη, σε καμιά περιοχή. Η ΟΜΟΝΟΙΑ ΕΙΝΑΙ ΠΑΝΤΟΥ ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΘΑ ΣΑΣ ΠΟΝΑΕΙ.

Ο σύνδεσμος της οργανωμένης μας κερκίδας στην Λεμεσό απευθύνει κάλεσμα σε όλο τον πράσινο λαό για ένα μεγάλο φαγοπότι και την κορύφωση του πράσινου πάρτι στην πόλη. Η Θύρα 9 Λεμεσού διοργανώνει αύριο και στις 8 το βράδυ ένα μεγάλο γλέντι τίτλου για όλο τον πράσινο λαό, από όλες τις άκρες της ΔΙΚΗΣ μας νήσου. Δίνουμε όλοι το παρών μας και δονούμε τον ουρανό της Λεμεσού με το σύνθημα ΤΡΙΦΥΛΛΑΡΑ ΚΥΠΕΛΛΟ.

Η παλικαριά αυτού του λαού φάνηκε το βράδυ της τετάρτης και η ψυχή του Λεμεσιανου Ομονοιατη μίλησε. Όλοι εσείς που νιώσατε την αδικία, εσείς που είδατε τα παιδιά σας να κινδυνεύουν, εσείς που μόλις χθες αντιληφθηκατε την δύναμη που έχουμε στα χέρια μας με ασίγαστη φλόγα στην καρδιά μας την βασίλισσα ΟΜΟΝΟΙΑ. Εσείς λοιπόν, ελάτε στο μοναδικό πράσινο σπίτι της Λεμεσού, στο ολοδικο μας Fan Club, εκεί που όλα μοιάζουν και θυμίζουν ΟΜΟΝΟΙΑ. Όλοι εκεί λοιπόν, στην Νίκου Παττιχη και απέναντι από το πρατήριο της ΕΚΟ. Ελάτε να βροντοφωνάξουμε για τον τίτλο που τόσο πολύ είχαμε ανάγκη, για τον τίτλο που η ομάδα μας κατέκτησε κόντρα στον ανελέητο πόλεμο του κουτσοκουμνη και της τσογλανοπαρεας του.

ΟΛΟΙ ΕΚΕΙ !!

Υ.Γ Τελικά ο καθένας πανηγύρισε στην πόλη του γιατί… Η ΛΕΜΕΣΟΣ ΕΙΝΑΙ ΟΜΟΝΟΙΑ

ΘΥΡΑ 9 ΛΕΜΕΣΟΣ| www.gate9.com.cy