Αν ήταν απέναντι θα ήταν θεός


antre alves

Αν ήταν άλλος παίχτης και ειδικά παίχτης που αγωνιζόταν στην ομάδα του παραρτήματος όλοι οι αθλητικογράφοι θα έγραφαν για τον αμείλικτο στράικερ που θέλει μισή φάση για να τη μετουσιώσει σε γκολ.  Είναι όμως παίκτης της Ομόνοιας και το μόνο που ακούει τους τελευταίους 3 μήνες είναι κριτική από όλους, ακόμη και από τους ίδιους μας τους οπαδούς

Πέστε μας ποιος άλλος παίχτης ήρθε Γενάρη σε μια ομάδα και έχει βάλει χωρίς προετοιμασία, χωρίς να έχει προσαρμοστεί στην ομάδα και με «κακά» εργομετρικά 4 γκολ στο πρωτάθλημα και 4 στο κύπελλο και μάλιστα εκτός από ένα στον αγώνα κυπέλου με Σαλαμίνα, τα υπόλοιπα ήταν καθοριστικά για να πάρουμε την νίκη και ειδικά στη χτεσινή περίπτωση να πάρουμε το κύπελλο.

Σας το ξαναλέμε αθλιογράφοι της δεκάρας που δεν ανοίγετε το στόμα σας να πείτε οτιδήποτε για τον Αίλτον και τον Σολάρι. Τέτοιο «παλτό» και τέτοιο «αχάπαρο» θα παρακαλάτε χρόνια να είχατε αγοράσει για την δική σας ομάδα. Εμείς σας λέμε μόνο κάντε υπομονή μετά και την προετοιμασία. Μαέστρος Στάθης, ενορχηστρωτής Εφραίμ, στα τύμπανα ο Φρέντι και στα έγχορδα ο Άλβες. Τρελός Τζίμης στα πνευστά και Αβραάμ στο μπάσο και ο Μακρίδης στο βαρύ χορό ετοιμαστείτε για την συναυλία της χρονιάς!

Υ.Γ Δεν μειώνουμε την προσπάθεια των υπόλοιπων ποδοσφαιριστών μας για την κατάκτηση του κυπέλου, ούτε ισχυριζόμαστε πως ο Άλβες είναι ο Μέσι. Ισχυριζόμαστε όμως με περίσσια δύναμη πως οι παίχτες της Ομόνοιας αντιμετωπίζονται άνισα από όλα τα αθλητικά μέσα γεγονός που δυναμώνει τις φωνές που τους κριτικάρουν ακόμα και μέσα στους κύκλους του σωματείου μας.