Αηδία που μας ξεχειλίζει με μίσος


pali lagos tha girnas

Αν είναι ποτέ δυνατόν. Σε αγώνα που θεωρούσαμε δεδομένη την ποινή κεκλεισμένων για το παράρτημα, μας τιμώρησαν και εμάς. Πρόκειται για τον τελευταίο μας αγώνα με το αποέλ (αποέλ-ΟΜΟΝΟΙΑ 1-2), όπου εκδικάστηκε σήμερα και η δικαστική επιτροπή επέβαλε από μία αγωνιστική κεκλεισμένων των θυρών στις 2 ομάδες.

Ξεχειλίζει το μίσος αυτή τη στιγμή και δεν ξέρουμε πως θα εκτονωθεί. ΟΧΙ να τιμωρείτε η ομάδα μας σε παιχνίδι που οι αντίπαλοι οπαδοί, έριχναν κροτίδες από το πρώτο, μέχρι το τελευταίο λεπτό. Έριχναν αντικείμενα στην Ανατολική κερκίδα, όπου βρίσκονταν οπαδοί της ομάδας μας, ανάρτησαν πανό πολιτικού, κομματικού και χυδαίου περιεχομένου, έβριζαν προέδρους, δημοκρατίες, φώναζαν πολιτικά συνθήματα και συνέχιζαν να δημιουργούν συμπλοκές ακόμη και μετά το τέλος του αγώνα, μη μπορώντας να δεχτούν την ήττα τους, όπως και κάθε ήττα τους.

Από την άλλη η κερκίδα μας στο μόνο που μπορεί να κατηγορηθεί είναι για 1 και μοναδική κροτίδα εντός αγωνιστικού χώρου, προς τον αντίπαλο τερματοφύλακα. Ούτε απάντησε στα πολιτικά συνθήματα των αντιπάλων, ούτε έριξε αντικείμενα εντός αγωνιστικού χώρου, ούτε προκάλεσε την δυτική κερκίδα του αποέλ. Σε σημείο που αρκετοί οπαδοί της ομάδας και ειδικά οι οργανωμένοι, επέμεναν πως πήραμε παθητική στάση, ενώ οι αντίπαλοι οπαδοί κάνουν όργια. Οι οργανωμένοι μας οπαδοί όμως, σεβόμενοι την απόφαση που υποσχέθηκαν στο συμβούλιο, σε αυτό το παιχνίδι δεν έκαναν ΤΙΠΟΤΑ μεμπτό και έμειναν μόνο στη φωνή και στο τραγούδι για όλο το παιχνίδι.

Στις ιστοσελίδες των απέναντι, έγραφαν με σιγουριά πως η ομάδα τους θα τιμωρηθεί για τα αίσχιστα των οπαδών τους, αφού ακόμη και οι ίδιοι παραδέχτηκαν ότι αυτή τη φορά ξεπέρασαν κάθε όριο, ενώ κανείς τους δεν είπε για παρόμοια συμπεριφορά από τις κερκίδες της ΟΜΟΝΟΙΑΣ.

Ερχόμαστε σήμερα, στην εκδίκαση του παιχνιδιού και παρατηρούμε με ΤΕΡΑΣΤΙΑ έκπληξη, πως τιμωρείτε μαζί με το αποέλ και η δική μας ομάδα για το παιχνίδι Αποέλ – ΟΜΟΝΟΙΑ 1-2. Είναι απίστευτο αυτό που βιώνουμε και σίγουρα κανείς δεν μπορεί να μας εγγυηθεί τίποτα για το μέλλων των πραγμάτων. Θεωρούμε προσβλητικό, υποτιμητικό ως προς την νοημοσύνη μας να μας συμπεριφέρονται με αυτό τον τρόπο. Είναι ντροπή για την ίδια τη «δικαιοσύνη» ως λέξη και θεσμός να συμβαίνουν αυτά τα πράγματα και το ποτήρι έχει ξεχειλίσει προ πολλού.

Μαζέψτε την κατάσταση, γιατί το ποδόσφαιρο της χώρας έχει μπει σε μια πορεία προς το οριστικό θάνατο του, και αυτή τη φορά το πράγμα οδεύει σε ακραίες και ανυπολόγιστες καταστάσεις.

Συμπληρώνουμε και ενισχύουμε τα πιο πάνω με απόσπασμα από την καταγγελία της δικαστικής προς τις 2 ομάδες και σχόλιο από το omonoianews.


Η ΟΜΟΝΟΙΑ θα πρέπει να απαιτήσει την παραίτηση του παρατηρητή αγώνα που ήταν στις 5 Μαϊου, όχι μόνο γι’ αυτά που “είδε” στην πράσινη εξέδρα, αλλά και γι΄αυτά που δεν είδε από την πλευρά του Αποέλ!

Σύμφωνα με την ανακοίνωση της ΚΟΠ το Αποέλ παραπέμφθηκε για:

(α) για μεταφορά επικινδύνων αντικειμένων στο στάδιο κατά παράβαση του άρθρου 10 (2) (δ) και πυροδότηση τους κατά παράβαση του άρθρου 10 (2) (γ) του κανονισμού της Δικαστικής Επιτροπής
(β) για ρίψη αντικειμένων κατά παράβαση του άρθρου 10 (2) (β) του κανονισμού της Δικαστικής Επιτροπής
(γ) για ανάρτηση πανό ρατσιστικού περιεχομένου ως επίσης και αναφώνηση συνθήματος υβριστικού περιεχομένου κατά παράβαση του άρθρου 11.1 (α) (β) του κανονισμού της Δικαστικής Επιτροπής.

Ο Παρατηρητής δεν αναφέρθηκε στα πολιτικά συνθήματα ούτε στην τρίλεπτη διακοπή μετά από ρίξιμο κροτίδων προς τους παίκτες μας. Σε αυτά δηλαδή που το Αποέλ είναι υπότροπο και η τιμωρία ασφαλώς θα ήταν πιο μεγάλη. Αντίθετα είδε πανό ρατσιστικού περιεχομένου στην κερκίδα της ΟΜΟΝΟΙΑΣ!!! Πιθανόν να εννοεί το πανό στην φωτογραφία…