Βοηθάμε ΟΛΟΙ!!


pac man gate 9 vs apoelΔεν θα σταματήσουμε να το λέμε. Την Τετάρτη δεν υπάρχουν οργανωμένοι, δεν υπάρχουν φίλαθλοι της ανατολικής και της δυτικής ούτε κάτοχοι boxes. Την Τετάρτη υπάρχει μόνο η πρωτόγονη δίψα του πράσινου λαού για το τρόπαιο. Από το πρώτο λεπτό μέχρι το τελευταίο δεν σταματάμε να τραγουδάμε και να φωνάζουμε. Δεν μας ενδιαφέρει τι , δεν μας ενδιαφέρει γιατί. Ότι σύνθημα ξεκινάει η κερκίδα σε 4 δευτερόλεπτα θα πρέπει να το έχει πιάσει όλη η κερκίδα και να δονεί την ατμόσφαιρα. Σε κάθε άγγιγμα της μπάλας ο αντίπαλος ποδοσφαιριστής θα πρέπει να ακούσει τόσες πολλές «σφυρκές» που την επόμενη να πάει για εξέταση στον Ω-ρυ-λα!

Επίσης υπενθυμίζουμε σε όλους τους φίλους Ομονοιάτες που θα βρεθούν ειδικά στο Βόρειο πέταλο. Ακολουθάμε πιστά τις οδηγίες των οργανωτών και των στελεχών της Θύρας 9. Αν υπάρξουν χαρτόνια για το σχηματισμό κορέο δεν τα μετακινούμε από τις θέσεις τους για να μην υπάρξει αλλοίωση του σχεδίου. Αν υπάρξει γιγαντοπανό το σηκώνουμε ψηλά για όση ώρα χρειαστεί. Γενικά οτιδήποτε έκπληξη και να έχει ετοιμάσει η κερκίδα μας βοηθάμε και συμμετέχουμε όλοι μας για να γράψουμε ακόμα μια χρυσή σελίδα στην οπαδική ιστορία μας! Βοηθάμε για να αντικρύσουμε την ίδια έκπληξη στα μάτια των αντιπάλων όπως την πρώτη φορά που είδαν τα γιγαντοπανό που κάλυπταν όλο το βόρειο πέταλο. Βοηθάμε για να δούμε στα μάτια των αντιπάλων το δέος που θα νοιώσουν όπως την τότε φορά με τον δρόμο που οδηγούσε στο τριφύλλι, με την καρδιά με το τριφύλλι στη μέση που χτυπούσε και με τον πακ μαν που ήταν και αυτός ένας πράσινος τιμωρός! Πάμε όπως προστάζει η ένδοξη ιστορία μας.

Υ.Γ Προς αελίστες. Καλό θα ήταν να προσηλωθείτε στις οδηγίες των δικών σας οργανωτών γιατί από το δικό μας κορεό μπορεί να παρασυρθείτε και να αρχίσετε να φωνάζετε ΠΡΑΣΙΝΕ ΘΕΕ ΠΡΑΣΙΝΕ ΠΡΑΣΙΝΕ ΘΕΕΕΕΕΕ!!!!!!

Υ.Γ 2. Φορτίστε τις κάμερες σας γιατί θέλουμε ωραία πλάνα.