Ανακοίνωση ΘΥΡΑΣ 9 14/05/2012


Αδέλφια της Θύρας 9, τιμημένε πράσινε λαέ,

Η τελευταία αγωνιστική υποχρέωση της ομάδας μας για τη φετινή περίοδο ολοένα και πλησιάζει…Μονάχα μερικές ώρες μας χωρίζουν από τον μεγάλο τελικό της Τετάρτης και η αδρεναλίνη όλων βρίσκεται στα ύψη. Και μιας και κάναμε αναφορά στη λέξη «μεγάλος», αυτό που κάνει το συγκεκριμένο παιχνίδι να ξεχωρίζει απ’ τα υπόλοιπα ματς ρουτίνας «ψεκάστε-σκουπίστε-τελειώσατε» κόντρα στον αποερλ εκ Λεμεσού δεν είναι τίποτα άλλο από το 14ο κύπελλο που θα συνεχίσει την ένδοξη ιστορία του σωματείου μας!

Ταυτόχρονα όμως, ως γνήσιοι ΟΜΟΝΟΙΑΤΕΣ, δεν τρεφόμαστε με αυταπάτες πως μια πιθανή νίκη την Τετάρτη θα ξορκίσει μια για πάντα όλα τα δαιμόνια της φετινής χρονιάς. Κύριοι, φέτος οφείλατε τον τίτλο του ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΗ στον περήφανο πράσινο λαό σας, μην το ξεχνάτε! Κι αυτή τη στιγμή που μιλάμε έπρεπε να ήσασταν εσείς που θα κυνηγούσατε το νταμπλ και όχι ο κάθε τυχάρπαστος που κερδίσατε μάλιστα 3 φορές «το γήπεδο μου μέσα»…Γι’αυτό ξεψυχήστε στο γήπεδο, ματώστε το τιμημένο τριφύλλι που φοράτε στο στήθος και δώστε έστω την ελάχιστη χαρά που μπορείτε υπό τις περιστάσεις σ’αυτό τον κόσμο. ΣΗΚΩΣΤΕ ΤΟ!!!

Όσο για εμάς αδέλφια, μαζευόμαστε αν είναι δυνατόν κάθε απόγευμα μέχρι και τον τελικό, στο Φαν Κλαμπ. Στηρίζουμε το σπίτι μας και βοηθάμε στις προετοιμασίες της οργανωμένης μας κερκίδας. Με αυτό τον τρόπο, βάζουμε ο καθένας μας κι από ένα χεράκι στην προετοιμασία όλων αυτών που ολόκληρη η ποδοσφαιρική Κύπρος και όχι μόνο, θα φωτογραφίζει με θαυμασμό το βράδυ της Τετάρτης! Όσο για το καθιερωμένο «Pre-game», όπως συνηθίζεται, δεν υπάρχει κάποια προγραμματισμένη ώρα έναρξης γιατί πολύ απλά για αρκετούς από εμάς έχει ήδη αρχίσει και η μπύρα ρέει άφθονη…Το μόνο σίγουρο είναι πως οι εκδηλώσεις στον κεντρικό σύνδεσμο κορυφώνονται αύριο βράδυ με τον πλέον αυθεντικό τρόπο που μόνο η Θύρα 9 γνωρίζει, χρόνια τώρα, και ένα καταπράσινο τρελό φαγοπότι. Γι’αυτό φροντίστε άπαντες να είστε παρόντες και όλοι με ΠΡΑΣΙΝΑ…Δεν είναι παράκληση αλλά απαίτηση! Ενώνουμε τις φωνές μας έτσι που να αντηχήσουν σ’ολόκληρη τη πόλη, έτσι που να φτάσουν αν είναι δυνατόν ακόμα και στ’αυτιά των ποδοσφαιριστών της ομάδας μας!

Κλείνοντας, το Φαν Κλαμπ μεθαύριο, μέρα του τελικού, θα είναι ανοιχτό από νωρίς το μεσημέρι και η αναχώρηση για το ΓΣΠ θα γίνει στις 5. ΟΜΟΝΟΙΑ ΓΕΡΑ ΚΑΙ ΓΑΜΑ ΤΑ ΜΟΥΝΙΑ ΘΑ’ΝΑΙ ΠΑΝΤΟΥ ΚΟΝΤΑ Η ΘΥΡΑ Η 9!

-ΟΜΟΝΟΙΑ ΛΑΟΣ ΚΥΠΕΛΛΟ-

Από gate9.com.cy