Θύρα 9 Λεμεσού: Η πόλη θα φορέσει τα γιορτινά της


gate 9 limassolΠερήφανε Λεμεσιανε Ομονοιατη,

Τελικός κυπέλλου προ των πυλών και η τρέλα κτυπάει πράσινο! Για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά η ομάδα μας καλείται να αντιμετωπίσει ομάδα της πόλης μας και για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά ονειρευόμαστε την ώρα και την στιγμή που η πόλη θα φορέσει τα γιορτινά της και θα ντυθεί ξανά στα πράσινα. Οι ετοιμασίες εν όψη του τελικού δεν σταματούν λεπτό και έχουμε χρέος αυτές τις μέρες να συσπειρωθούμε όλοι γύρο από το μοναδικό οίκημα οπαδών της ομάδας μας στην Λεμεσό. Ήρθε η ώρα η Λεμεσός να μυρίσει ΟΜΟΝΟΙΑ, ήρθε η ώρα στον ουρανό να ακουστούν τα τραγούδια της Θύρας 9.

Η Θύρα 9 Λεμεσού, πιστή στις επάλξεις της οργανωμένης μας κερκίδας ενημερώνει και απευθύνει κάλεσμα στον κόσμο της ομάδας στη πόλη μας όπως δώσει το παρών του αύριο στο οίκημα του συνδέσμου της οργανωμένης μας κερκίδας στην Λεμεσό, στην λεωφόρο Νίκου Παττιχη και απέναντι από το πρατήριο της ΕΚΟ. Μαζευόμαστε όλοι και σε Ομονοιατικη ατμόσφαιρα παρακολουθούμε τον τελευταίο αγώνα της ομάδας μας για το πρωτάθλημα του 2012. Τον αγώνα και συγκεκριμένα στις 18:30 θα ακολουθησει μεγάλη ανοιχτή συγκέντρωση με θέμα τον τελικό κυπέλλου και την οργάνωση μας εν όψη της τετάρτης.

Ο σύνδεσμος ενημερώνει επίσης για τις αποφάσεις που έχουν παρθεί τις τελευταίες ημέρες. Την τρίτη στο οίκημα μας θα υπάρξει ένα τρελαμένο Pre-Game Party όπως αυτά που μόνο η Θύρα 9 ξέρει να διοργανώνει. Δίνουμε όλοι το παρών μας από τις 8 το βράδυ μέχρι το πρωί και στέλνουμε το μήνυμα πως και σε αυτή την πόλη, στην Λεμεσό μας, η καρδιά κτυπάει ΟΜΟΝΟΙΑ. Την τετάρτη με απόφαση της Θύρας 9 Λεμεσού και στις 4 η ώρα, θα δρομολογηθούν λεωφορεία από το οίκημα του συνδέσμου, σε μια ξέφρενη πομπή προς το ΓΣΠ, μια πομπή με μοναδικό και αδιαπραγμάτευτο στόχο την κατάκτηση του τροπαίου.

Με το τέλος του αγώνα, και αφού ΛΑΟΥ θέλοντος είμαστε κυπελλούχοι, καλούμε άπαντες όπως κατακλύσουν το οίκημα του συνδέσμου μας στην Νίκου Παττιχη. Η Θύρα 9 Λεμεσού θέλοντας την μέγιστη δυνατή συσπείρωση περιμένει όλο τον κόσμο να μαζευτεί στο οίκημα και από εκεί να οργανώσουμε την πορεία μας σε ολόκληρη την πόλη ΜΑΖΙΚΑ, ΟΡΓΑΝΩΜΕΝΑ και ΔΥΝΑΜΙΚΑ. Από σήμερα ξεκινά εκστρατεία ενημέρωσης, μέχρι και ο τελευταίος Ομονοιατης επιβάλλεται να συμπορευτεί μαζί μας. Ένας για όλους και όλοι για έναν !!

ΟΜΟΝΟΙΑ ΛΑΟΣ ΚΥΠΕΛΛΟ

ΘΥΡΑ 9 ΛΕΜΕΣΟΣ ~ www.gate9.com.cy