Ανακοίνωση για τον τελικό Κυπέλλου


Η επίσημη ΟΜΟΝΟΙΑ μέσω της ιστοσελίδας της μας ενημερώνει ότι αρχίζει το Σάββατο(12/05) το πρωί, η πώληση των εισιτηρίων για τον τελικό κυπέλου. Η διάθεση των εισιτηρίων θα είναι ταυτόχρονη για τους κατόχους καρτών διαρκείας και τους υπόλοιπους φίλους της ομάδας μας.

ΓΣΠ ΠανηγυρισμοίΟ διαθέσιμος αριθμός εισιτηρίων, είναι κατά πολύ μικρότερος από την ζήτηση σε ένα τόσο μεγάλο παιχνίδι για τον κόσμο της Ομόνοιας. Επιπρόσθετα το γεγονός ότι οι κάτοχοι εισιτηρίων διαρκείας θα έχουν εξασφαλισμένο εισιτήριο μέχρι και τη Δευτέρα (14/05), αφήνει αριθμό διαθέσιμων εισιτηρίων για τους μη κατόχους διαρκείας μικρότερο των 2500. Ο αριθμός αυτός, πρέπει να διανεμηθεί αναλογικά σε 5 επαρχίες.

Τα μαθητικά και τα παιδικά εισιτήρια διαρκείας, είναι πολύ περισσότερα από τα διαθέσιμα μαθητικά και παιδικά εισιτήρια για τον τελικό. Θεωρήσαμε δίκαιο να τεθούν όλα τα μαθητικά και παιδικά εισιτήρια του τελικού, στη διάθεση των κατόχων διαρκείας.

Διευκρινίζουμε ότι ακόμη και με αυτή την διευθέτηση, κάτοχοι μαθητικών και παιδικών εισιτηρίων διαρκείας, στο τέλος της ημέρας θα πρέπει ενδεχομένως να αγοράσουν κανονικά εισιτήρια.

Οι κάρτες διαρκείας υποχρεωτικά πρέπει να παρουσιάζονται στα σημεία πώλησης και θα τρυπιούνται για σκοπούς ελέγχου. Κανένα εισιτήριο δεν θα δοθεί χωρίς την επίδειξη κάρτας διαρκείας. Εννοείται ότι η κάθε κάρτα διαρκείας που θα παρουσιάζεται στα σημεία πώλησης θα δικαιούται ένα εισιτήριο.

**Όσα εισιτήρια δεν αγοραστούν από τους κατόχους διαρκείας, ελευθερώνονται την Τρίτη 15/05 το πρωί.

Σημεία πώλησης:
-Για τους κατόχους καρτών διαρκείας στη Λευκωσίας είναι το συνεδριακό κέντρο στο ΓΣΠ το Σαββατοκύριακο, και τη Δευτέρα η Green Boutique.
Για τους μη κατόχους διαρκείας, το σημείο πώλησης είναι η Green Boutique από το Σάββατο.
-ΣΥ.ΦΙ Λεμεσού (Οίκημα Πρόοδος)
-ΣΥ.ΦΙ Λάρνακας
-ΣΥ.ΦΙ Πάφου
– Café Arena – Αγία Νάπα

Σε όλα τα σημεία, πλην των δύο στη Λευκωσία, θα υπάρχουν εισιτήρια για κατόχους διαρκείας και μη. Τα ωράρια έχουν ως εξής και ισχύουν για όλα τα σημεία Παγκύπρια:

Σάββατο/Κυριακή: 10:00 – 14:00 Δευτέρα/Τρίτη: 9:00-13:00 15:00-18:00
Σημειώνεται ότι ο μέγιστος αριθμός εισιτηρίων που μπορούν να αγοραστούν από μη κατόχους διαρκείας στην ελεύθερη πώληση είναι 2 ανά άτομο.

Ως γνωστόν οι τιμές των πακέτων έχουν καθοριστεί ως εξής: 30 Ευρώ το κανονικό εισιτήριο, 20 Ευρώ το μαθητικό και 10 Ευρώ το παιδικό εισιτήριο. Με κάθε αγορά εισιτηρίου θα δίνεται δώρο αναμνηστική φανέλα του τελικού κυπέλου ως επίσης και το πρόγραμμα του αγώνα.