Οι λόγοι


Οι λόγοι που φαίνετε να έπαιξαν ρόλο στο να μην έχουμε μόνο πράσινες φανέλες στο τελικό κυπέλου είναι κυρίως η αργοπορημένη απάντηση της Αελ για το γήπεδο που θα διεξαγόταν ο τελικός. Στοκ με τόσο μεγάλο αριθμό φανέλων για να καλύψουν τις ανάγκες του κόσμου που χωράει το ΓΣΠ δεν υπάρχει άρα η παραγγελία θα έπρεπε να γίνει νωρίτερα πράγμα που δεν μπορούσε να γίνει γιατί η Αελ απάντησε μόλις την Δευτέρα που πέρασε. Αν γινόταν η παραγγελία νωρίτερα και αν γινόταν ο τελικός σε άλλο στάδιο ΓΣΖ θα έμενε ένας τεράστιος αριθμός φανέλων αναξιοποίητος. Είμαστε ενήμεροι πως τα παιδιά της Green Boutique και του τμήματος Μάρκετινγκ έτρεχαν για το θέμα από μέρες πριν αλλά λόγο και των πιο πάνω λόγων και της αδράνειας κάποιων ατόμων βρεθήκαμε στο σημερινό αποτέλεσμα των δύο χρωμάτων.

Είναι κρίμα πάντως γιατί θα στερηθούμε για άλλη μια χρονιά μια καταπράσινη κερκίδα που μόνο ένας τελικός κυπέλου μπορεί να δώσει μια τέτοια ευκαιρία. Τουλάχιστον ας τηρηθεί ένα αυστηρό πλάνο για το που θα δοθούν οι φανέλες δηλαδή η ανατολική να πάρει το ένα χρώμα αυστηρά και η βόρεια το άλλο. Αν φορεθεί από όλους θα είναι και πάλι ένα εξίσου εντυπωσιακό αποτέλεσμα. Αυτό που θα πρέπει να αποφευχθεί είναι το ψηφιδωτό που παρατηρήθηκε στο τελικό του 2000 όπου έπαιρνε ο καθένας ότι χρώμα φανέλα ζητούσε. Πρέπει να κατανοήσουμε όλοι μας πως όσο ασήμαντος λόγος και να φαντάζει το χρώμα της φανέλας είναι σημαντικός και επιβλητικός παράγοντας. Άλλο αέρα δίνει μια εικόνα οργανωμένου συνόλου και άλλο μια εικόνα σκορπισμένης διαδήλωσης.

Όπως και να έχει όμως. Το καθήκον μας εμάς είναι να καταθέσουμε τη ψυχή και τα λαρύγγια μας στα πέταλα. Η μάχη της κερκίδας πρέπει να κερδηθεί απέναντι στους εμψυχωμένους αελίστες. Μπορεί να ζουν πρωτόγνωρες στιγμές με την κατάκτηση του πρωταθλήματος αλλά οφείλουμε να τους θυμίσουμε για άλλη μια φορά ποιος κάνει κουμάντο στο νησί αυτό. Ετοιμαστείτε λοιπόν ITS SHOW TIME!