Μαύρη μέρα για την Ελλάδα


Μαύρη μέρα για την Ελλάδα η χτεσινή των εκλογών. Αν και έσπασε επιτέλους ο χρόνιος δικομματισμός της Ν.Δημοκρατίας και του Πασοκ δυστυχώς μπαίνει στη βουλή με 7% το κόμμα της Χρυσής Αυγής. Οι νοσταλγοί του Χίτλερ και της χούντας μπαίνουν στο ελληνικό κοινοβούλιο χωρίς να ρίξουν ούτε τις πόρτες με τα τανκς ούτε με τα καλάσνικοφ στο χέρι. Μπαίνουν με την ψήφο του ελληνικού λαού.

Δεν θέλουμε να το πιστέψουμε πως 7% του ελληνικού λαού είναι μπολιασμένα με το μίσος και τον ρατσισμό. Δεν το χωράει ο νους μας πως 7% του λαού που έδωσε μαθήματα αντίστασης σε όλη την Ευρώπη βάζει τώρα αυτούς που τιμούν τους κατακτητές του στο κοινοβούλιο.

Ήδη τα πρώτα δείγματα του Μιχαλολιάκου και της παρέας με τα ξυρισμένα κεφάλια άρχισαν να φαίνονται. Στη χτεσινή συνέντευξη τύπου προτού μπει ο κοντοπίθαρος στην αίθουσα έβαλε τους πιθήκους του να διατάξουν όλους τους παρευρισκόμενους να σηκωθούν όρθιοι σαν ένδειξη σεβασμού άκουσον άκουσον. Ευτυχώς κάποιοι αντέδρασαν και είπαν από πού και ως που να σηκωθούν όρθιοι αφού βρίσκονταν καθαρά εκεί για να καλύψουν δημοσιογραφικά το γεγονός και όχι σαν μέλη και υποστηρικτές της Χρυσής Αυγής με αποτέλεσμα να εκδιωχθούν από την αίθουσα. Οι υπόλοιποι δημοσιογραφίσκοι απλά σηκώθηκαν σαν άβουλα πιόνια από τις θέσεις τους και υποδέχτηκαν τον Μιχαλολιάκο απόγονο του Λεωνίδα και του Κωλοκοτρόνη σε mini version.

Βέβαια αυτό είναι το πιο λίγο. Τα μαχαιρώματα της Χρυσής Αυγής σε μετανάστες και αριστερούς καθώς και επιθέσεις με τις ευλογίες τις αστυνομίας ήταν ανέκαθεν πάγια τακτική τους. Η κοινωνία της Ελλάδας έκλεινε τα μάτια στις φασιστικές τους επιθέσεις αδυνατώντας να κατανοήσει την πραγματική τους αρρωστημένη φύση. Με αποτέλεσμα να τους βάλει σήμερα στη βουλή μόνο και μόνο από αντίδραση στην καταπίεση του μνημονίου και του δικομματισμού που οδήγησε την χώρα στο ξεπεσμό. Με αυτούς όμως ελληνικέ λαέ δεν θα πέσεις σε ξεπεσμό αλλά θα πάθεις πολύ χειρότερα. Αν τους δοθεί η ευκαιρία και η δύναμη θα οδηγήσουν την χώρα σας σε μονοπάτια σκοτεινά που μόνο με τα χρόνια της κατοχής μπορούν να συγκριθούν. Ετοιμάσου να ξαναζήσεις τις ντροπιαστικές σελίδες της ιστορίας σου λοιπόν.

Σύντροφοι μην μασάτε. Αντισταθείτε με κάθε μέσο και τρόπο στην επέλαση του ναζισμού. Αν είναι αυτοί 7% εμείς είμαστε πολύ περισσότεροι και προπάντων έχουμε το δίκαιο του αγώνα με το μέρος μας. Τσακίστε τους φασίστες σε κάθε γειτονιά σε κάθε πόλη. Παλέψτε για να μπορούν να κυκλοφορούν ελεύθερα τα παιδιά σας, αντισταθείτε για να μπορούν να μιλάνε ελεύθερα τα παιδιά σας χωρίς να φοβούνται τις λεπίδες της Χρυσής Αυγής.

ΕΜΠΡΟΣ ΛΑΕ ΝΑ ΣΚΑΨΟΥΜΕ ΚΑΙ ΠΑΛΙ, ΤΟΝ ΜΕΛΙΓΑΛΑ ΓΙΑΤΙ ΧΩΡΑΝΕ ΚΑΙ ΑΛΛΟΙ!