Αελίστες έρχεται ο Φρέντι σας


Στο στόχαστρο των ψιψίνων έχει μπει ο αγκολέζος επιθετικός της ομάδας μας Φρέντι Ντο Σάντος. Φαίνετε δεν έχουν χωνέψει ακόμα το γεγονός πως ενώ τον είχαν σκαρτάρει ο Φρέντι βρήκε στην Ομόνοια το γιατρικό του και έχει σκοράρει μέχρι τώρα 17 γκολ. Και μάλιστα αν δεν είχε τραυματιστεί σίγουρα ο στόχος που είχε βάλει για τα 20 γκολ μέχρι σήμερα θα είχε σίγουρα επιτευχθεί

Λένε λοιπόν οι αελίστες μέσα στη παραζάλη τους πως ο καημένος ο Φρέντι έφυγε από την αελ για να πάει στην Ομόνοια και να πανηγυρίσει τίτλο την χρονιά που πήραν το πρωτάθλημα. Να τους πούμε πως μπορεί να έχουν δίκαιο ο Φρέντι δεν πανηγύρισε τον τίτλο του πρωταθλητή φέτος αλλά θα πανηγυρίσει το τίτλο του κυπελλούχου και μάλιστα με μια μεγάλη νίκη πάνω στον πρωταθλητή. Και επίσης μια υπενθύμιση. Η ζωή συνεχίζεται. Έρχονται ευρωπαϊκές υποχρεώσεις όπου ο Φρέντι θα έχει ξανά την ευκαιρία να σκοράρει, μια ευκαιρία που ποτέ δεν την είχε με την αελ, καθώς επίσης έρχεται και η καινούργια χρονιά. Κατανοήστε πως το δύσκολο δεν είναι να κατακτήσετε το πρωτάθλημα αυτό μπορεί να το κάνει και η αεκ ή η ο εθνικός μέσα από συγκυρίες.

Το δύσκολο είναι να μας πείσετε εμάς και την υπόλοιπη Κύπρο πως είστε μια μεγάλη ομάδα και πως θα παραμείνετε διεκδικητική και όχι ένα πυροτέχνημα που την μια παίρνει το πρωτάθλημα και την επομένη βρίσκεται στο δεύτερο γκρουπ ή ακόμα και το τρίτο γκρουπ των μπαράζ. Λίγα τα λόγια σας λοιπόν και μην φοβάστε έρχεται ο Φρέντι να του τα πείτε από κοντά. Θα είναι πολύ κοντά σας ειδικά την ώρα που θα ξετινάζει τα δίχτυα του Ντεγκρά σας όπως τον πρώτο γύρο που ακόμα δεν κατάλαβε τι έγινε με εκείνη την βολίδα ο καημένος.