Green Devil: Έτσι ρε, έτσι


Green DevilΠω πω τσιμπουκάδες μου, τι ήταν αυτό? Σας πήρανε από μπρος πίσω αυτιά, σας πήρανε από παντού. Ξέρω όμως ότι το γουστάρετε, τέτοια παρδάλια ήσασταν πάντα. Λέτε να άρχισε η απόσβεση? Αν εμφανιζότανε με τέτοιο πάθος και σοβαρότητα η ομάδα κάθε παιχνίδι δεν θα συζητούσαμε για πρωταθλητή μετά από 44 χρόνια και λοιπές αρλούμπες.

Ένα πράγμα λυπάμαι, που δεν πέσαμε με το παράρτημα στον τελικό. Να δούνε με ξένους διαιτητές αν θα τρώνε κόκκινη στο 94, αν θα παίρνουνε κόκκινη οι αντίπαλοι τους και αν θα τους δίνουνε πέναλτι από το πουθενά. Εκεί να δείτε την γλύκα, να παίζαμε τελικό και θα βλέπανε και τι σημαίνει διασυρμός τα φλωράκια.

Όσο αφορά τις δηλώσεις του Σοφοκλέους περί double… νομίζω δεν κατάλαβε με ποιους θα παίξει τελικό. Αν πλήρωσε την μεγάλη Prostituta να ανοίξει τα πόδια της (στο παρασκήνιο ακούγεται για ποσό λίγο μεγαλύτερο του μισού εκ.) και να μαρκάρει ο ένας παίχτης με τα μάτια και ο άλλος να ανοίγει διαδρόμους δικό του θέμα. Το να νομίζει όμως ότι η ΟΜΟΝΟΙΑ είναι παίξε γέλασε λανθάνετε και θα του το αποδείξουμε στο γήπεδο.

Ο Μπαμπουίνος είπε ότι είδε ανθρώπους και ποδοσφαιριστές να κλαίνε. Εμείς θα του υποσχεθούμε πω θα τους ξαναδεί να κλαίνε στον τελικό αλλά όχι από χαρά. Τους δώσαμε το πρωτάθλημα με τη μη σταθερή μας απόδοση, αντί να ευχαριστούν το θεό που είχαν τέτοια τύχη έρχονται και θέλουνε και το κύπελλο. Όπως είπε κάποτε ένας σοφός “καλύτερα να κάνεις παρέα με γύπες, παρά με πλεονέκτη και άπληστο”. Α και που σε Μπαμπουίνε και οι ποδοσφαιριστές άνθρωποι είναι, αν θες να τους διαχωρίσεις λέγε τους οπαδούς ή φίλαθλους.

Θα έρθει και η δική σου σειρά Μπαμπουίνε, μπορεί τα γατάκια να σε κάνουνε θεό αλλά για να δεις το κόμπλεξ τους πάλε για εμάς τραγουδάνε, τόσο πολύ τους πονάει. Όσο για σένα να βρίζεις την Θύρα 9… άλλαξε χώρα ΠΡΑΣΙΝΑ είναι ΟΛΑ !!

Ρε με τους Πούτρας τι έγινε στο γήπεδο? Δεν τους ακούσαμε ρε παιδιά, ήταν εκεί? Μα πάλι παίξανε με αυτούς τους κακούς με τα πράσινα που δεν σταματούν να τραγουδούν? Τι κακό και αυτό ρε παιδί μου, εκεί που είχανε νομίσει ότι είναι οι πιο καλοί στην Ευρώπη (καλά αυτοί νομίζουν ότι είναι και χιτλερικοί Έλληνες :-s ) έρχονται κάποιοι και τους κάνουνε να μοιάζουν με παιδική χαρά. Α ρε Θύρα 9 παράνοιααααααααα και τρέλα στο κεφάλι !!!

Μιας και αρχίσαμε για τους χιλτερικούς Έλληνες, τα πατριωτάκια, οι Έλληνες της Νότιας, σήκωσαν πανό με την εικόνα του Χίλερ. Είναι αυτοί ρε παιδιά που δεν πήγαν στο Άουσβιτς και δεν τους αντιπροσωπεύουν οι ναζιστικοί χαιρετισμοί και οι σβάστικες? Είναι αυτοί που νιώθουν Έλληνες και επειδή ο Χίτλερ είναι γνωστός στην ιστορία και ως «Αδόλφος ο Καλαμαράς» είπαν να τον τιμήσουν ?

Οπαδοί του πούτσου είναι, ανιστόρητοι και αγράμματοι. Επειδή μόνο ένας αγράμματος θα φώναζε σύνθημα στο ρυθμό του Bella Ciaο, την ίδια ώρα θα έβγαζε το πανό του Χίτλερ και θα ανέμιζε και την Ελληνική σημαία. Ντροπή των οπαδών και φιλαράκια των αστυνομικών (όχι όλων όμως, μερικοί στη Λεμεσό δεν τους προστατεύσαν), αμόρφωτα και κακομαθημένα μωρά υψηλόβαθμων εοκα βητατζίων, αυτά είναι τα τρέντι φλωράκια της Λευκωσίας.

Μέχρι και η Ουέφα τους τιμώρησε, η ΚΟΠ πότε???? Η ΚΟΠ άμα αφορά αυτούς, δεν ακούει ποτέ, δεν βλέπει ποτέ και δεν τιμωρεί ποτέ. Θα περιμένουμε να δούμε, μπορούν να τιμωρηθούν για τα πολιτικά συνθήματα, για τα επικίνδυνα αντικείμενα, για το πανό του Χίτλερ και για την εξύβριση του Τράττου από τον Μοράις.

Στρατηγέ μου τι έγινε? Πού ήταν ο στρατός σου χθες? Μία ομάδα υπήρχε στο γήπεδο και αυτή ήταν η Βασίλισσα, γι` αυτό σκύψε και υποκλίσου όπως αρμόζει σε όλους τους όμοιους σου. Φυσικά έμμεσα αυτό έκανες με τις δηλώσεις σου: «Η Ομόνοια ήταν καλύτερη από εμάς. Δίκαια κέρδισε.» Αυτό νομίζω τα λέει όλα!!!

Η ΟΜΟΝΟΙΑ είναι καλύτερη από εσάς γιατί η ΟΜΟΝΟΙΑ τζενεράλε δεν σπρώχνετε από το μισό πολιτικό παρασκήνιο, ούτε ελέγχει την ομοσπονδία, τη διαιτησία, τη δικαστική και τις μισές ομαδούλες μέσω απειλών από διαιτητές (ναι και αυτά τα ξέρω). Γι` αυτό αιγυπτιακή μου μούμια, όποτε μιλάς για την Βασίλισσα να απευθύνεσαι ως η μεγαλύτερη ομάδα της Κύπρου !!!

Μούμια σκέψου να έπαιζε ακόμα ο Στάθης και ο Φρέντι τι τρελό πάρτι θα γινότανε, όργια !!!
Εσύ να βάζεις τον Χασογκολάρι και εμείς τον Φρέντι, εσύ Σόουζα και εμείς Στάθη, πω πω γλέντια λέμε !!!

ΥΓ- Πούτρας στο ραντεβού δεν ήρθατε ποτέ
ΥΓ2- Γατάκια τελειώστε με τους πανηγυρισμούς γιατί σε 10 μέρες θέλουμε τη Λεμεσό για πάρτι μας
ΥΓ3– Μπαμπουίνε YOU CAN RUN BUT YOU CAN NOT HIDE