Καθοριστικό το διήμερο για Κάρυ


karipidis omonoiaΣτο διάστημα του επόμενου διημέρου θα ξεκαθαρίσει η κατάσταση με το Χρίστο Καρυπίδη, ο οποίος αποκόμισε πρόβλημα στο γόνατο στο παιχνίδι με το Παράρτημα της ΚΟΠ. Ο Καρυπίδης εξετάστηκε από το ιατρικό επιτελείο της ομάδας μας και ακολούθησε θεραπευτική αγωγή στην σημερινή προπόνηση. Από κει και πέρα αναμένεται με αγωνία το επόμενο διήμερο για να φανεί κατά πόσο ο Ελλαδίτης αμυντικός θα βρίσκεται στη διάθεση του Λάρκου για τον τελικό του Κυπέλλου.

Όσον αφορά τους Φρέντι και Λεάντρο, είναι θετικά τα πρώτα νέα, καθώς οι δύο ποδοσφαιριστές ακολούθησαν σήμερα το κανονικό πρόγραμμα στην προπόνηση. Και οι δύο κάνουν αγώνα δρόμου για να προλάβουν τον τελικό.

H ενημέρωση του σωματείου:
Στην προπόνηση που ολοκληρώθηκε κοντά στο μεσημέρι οι ποδοσφαιριστές που αγωνίστηκαν χθες έκαναν αποθεραπεία πλην του Καρυπίδη ο οποίος απεκόμισε τραυματισμό στο χθεσινό παιχνίδι, εξετάστηκε το πρωί από το ιατρικό επιτελείο της ομάδας και ακολούθησε θεραπευτική αγωγή. Ο χρόνος επανένταξης του στις κανονικές προπονήσεις θα διαφανεί μέσα στο επόμενο 48ωρο. Αύριο η ομάδα πήρε ρεπό.