Αυθεντικός: Για μας? Όχι ρε για σας!!


Αυθεντικός omonoia fans site

Αυθεντικός omonoia fans site

Ζητείται Νοοτροπία

Τα περισσότερα άτομα που αποτελούν την διοίκηση της ΟΜΟΝΟΙΑΣ, αν τους βάλεις να τρέξουν σε αγώνα δρόμου του ενός συμμετέχοντα, θα τερματίσουν δεύτεροι. Για τέτοια ηττοπάθεια και νοοτροπία LOSER μιλάμε που όμως αυτό το γεγονός Coach , δεν είναι ελαφρυντικό για τις δηλώσεις σου μετά το παιχνίδι στο Δασάκι. Στον πεζοπορικό να βρισκόσουν ακόμα,  θα είχες μεγαλύτερες απαιτήσεις από την ομάδα, πόσω μάλλον όταν βρίσκεσαι στην ΟΜΟΝΟΙΑ. Σε αυτή την ομάδα οι δύο συνεχείς παρουσίες σε τελικό κυπέλλου δεν είναι κάτι το ιδιαίτερο, ούτε καν οι δύο συνεχείς κατακτήσεις. Η ήττα στην ΟΜΟΝΟΙΑ Coach είναι αποτυχία ακόμα και σε φιλικό αγώνα.

Η δροσιά του ωκεανού

Συνεχίζω με εσένα Coach διότι είσαι ο μόνος που μπορεί να ανατρέψει την νοοτροπία των αποδυτήριων. Από τους αυτόκλητους σωτήρες του κυπριακού ποδοσφαίρου, τους fair play lovers της επίσημης ΟΜΟΝΟΙΑΣ δεν περιμένω τίποτα . Αν περιμένω κάτι είναι κάποια εξυπηρέτηση -με αυτά που κάνουν ή δεν κάνουν- προς τους αντιπάλους. Στο δια ταύτα… μετά το τέλος του αγώνα στο εξοχικό δήλωσες πως η νίκη είναι δροσιά για εμάς, τον κόσμο της ΟΜΟΝΟΙΑΣ. Coach είμαστε οπαδοί της ΟΜΟΝΟΙΑΣ, όχι οποιασδήποτε άλλης ομάδας του τόπου. Για να δροσιστούμε και ειδικά με τα όσα περάσαμε τα τελευταία χρόνια δεν μας αρκεί ένα ντουσάκι στο εξοχικό. Εμάς μόνο η δροσιά του ωκεανού μας αρκεί, ενός ωκεανού τίτλων. Το υπερωκεάνιο ΟΜΟΝΟΙΑ πλέει ακυβέρνητο και είναι στο χέρι σου αν θα γίνεις ο πραγματικός του καπετάνιος.

Τα ψεύτικα τα λόγια τα μεγάλα

Έτσι είναι αδέρφια τι θέλατε να γράψω δηλαδή? ‘Η τι θέλατε να κάνω, να τους υποκλιθώ μήπως?  Αυτά μας τα είπαν κι’ άλλοι πόσω μάλλον τα τελευταία χρόνια και αναφέρομαι στις δηλώσεις των ποδοσφαιριστών στην επίσημη σελίδα της ομάδας. Τα ίδια ακούσαμε μετά το παιχνίδι με την κότα στο εξοχικό και την Τετάρτη είδαμε ότι είδαμε. Για αυτό μάγκες λίγα λόγια και πολλές νίκες και τίτλους. Στα λόγια και τις υποσχέσεις πήραμε μέχρι και το (τεως) Διηπειρωτικό.

Για εσάς όχι για εμάς

Εμείς, ο ΛΑΟΣ της ΟΜΟΝΟΙΑΣ, το όνομα μας το εκπροσωπούμε επάξια σε κάθε αγωνιστική περίοδο σε κάθε παιχνίδι και σε κάθε γήπεδο. Μέχρι και στα κλειστά στήνουμε κερκίδες που άλλοι δεν στήνουν σε γήπεδα ποδοσφαίρου. Εν αντίθεση με όλους, μα όλους, τους ποδοσφαιριστές της ΟΜΟΝΟΙΑΣ που διασύρουν το όνομα τους που γράφει στη φανέλα και κυρίως το τρισένδοξο Τριφύλλι. Εμείς δεν θέλουμε να παίξετε για εμάς, εμείς στο πρωτάθλημα κερκίδα, μια ζωή θα τερματίζουμε πρώτοι. Εμείς για την παρουσία μας στα τσιμέντα είχαμε να λέμε, έχουμε να λέμε και θα έχουμε να λέμε. Εσείς για την παρουσία σας στους αγωνιστικούς χώρους τι είχατε να πείτε, τι έχετε να πείτε τι θα έχετε να πείτε? Όχι να πείτε σε εμάς αλλά στους εαυτούς τώρα, στα παιδιά σας αύριο και στα εγγόνια σας μεθαύριο. Για αυτό σας λέω, αν θέλετε να έχετε να τους πείτε κάτι μπάλιτσα να παίξετε για ΕΣΑΣ!

ΤΑ ΠΙΟ ΜΕΓΑΛΑ ΨΕΜΑΤΑ ΣΤΑ ΠΙΟ ΟΡΓΙΣΜΕΝΑ ΒΛΕΜΜΑΤΑ


o Αυθεντικός | [email protected]