Ο δρόμος για τον τελικό


Η ΚΟΠ μέσω της επίσημης της ιστοσελίδας μας ταξιδεύει μέσα στην πορεία και στο χρόνο και μας θυμίζει πως φθάσανε οι 2 φιναλίστ στον τελικό Κυπέλλου.
Στιγμιότυπο από τον τελικό της περιόδου 1987-1988 όπου επικράτησε η ΟΜΟΝΟΙΑ με 2-1. Οι δύο ομάδες θα συναντηθούν ξανά σε τελικό μετά από 24 χρόνια.
Μετά τους χθεσινούς επαναληπτικούς αγώνες της ημιτελικής φάσης ξεκαθάρισε το ζευγάρι των ομάδων που θα διεκδικήσουν το τρόπαιο στον τελικό Κυπέλλου Coca-Cola περιόδου 2011/2012.
Η ΟΜΟΝΟΙΑ και η ΑΕΛ κατάφεραν να φτάσουν στο ραντεβού του μεγάλου τελικού που θα διεξαχθεί στις 16 Μαΐου.
**Η ΟΜΟΝΟΙΑ, η κάτοχος του περσινού τροπαίου, ξεκίνησε τις υποχρεώσεις της από τη β’ φάση όπου απέκλεισε τη Νέα Σαλαμίνα με 2-0 στην έδρα της και 8-1 στον επαναληπτικό.
Στην προημιτελική φάση απέκλεισε τον Ερμή Αραδίππου με 6-0 στο Στάδιο ΓΣΠ και 3-0 στη Λάρνακα.
Στην ημιτελική φάση κέρδισε με 3-0 τον Εθνικό Άχνας στο Στάδιο ΓΣΠ και παρά την ήττα της στον επαναληπτικό με 1-0, εξασφάλισε εισιτήριο συμμετοχής για τον τελικό της διοργάνωσης.
**Η ΑΕΛ στην πρώτη φάση της διοργάνωσης απέκλεισε τον Εθνικό Άσσιας με 2-0 στο Τσίρειο, στη δεύτερη φάση το ΑΠΟΕΛ με 1-0 στο Στάδιο ΓΣΠ και 0-0 στο Τσίρειο και στην προημιτελική φάση την Ανόρθωση με το εκτός έδρας γκολ.
Στον πρώτο αγώνα με την Ανόρθωση νίκησε με 1-0 στο Τσίρειο Στάδιο και στον επαναληπτικό ηττήθηκε με 2-1.
Στην ημιτελική φάση απέκλεισε την ΑΕΚ με 1-0 στη Λάρνακα και 0-0 στον χθεσινό επαναληπτικό.