Θύρα 9: Για την ιστορία μας


legalize gate 9 facebook cover
Αδέλφια της Θύρας 9, περήφανε πράσινε λαέ,

Ο αγώνας του ερχόμενου Σαββάτου κόντρα στη «μάνα» του παρασκηνίου μπορεί να μην είναι απ’ αυτούς που πολλές φορές στο παρελθόν χαρακτηρίσαμε ως κομβικής σημασίας… Είναι κάτι πολύ σημαντικότερο αυτή τη φορά! Η νίκη δεν είναι μονάχα θέμα γοήτρου, τιμής και υπερηφάνειας. Είναι νίκη μιας ένδοξης ιστορίας της οποίας η αρχή χρονολογείται κάπου στον Ιούνιο του 1948… Είναι νίκη μιας αιωνιότητας!

Γι’ αυτό, αγνοώντας πλήρως την κακή παρένθεση του χθεσινού ημιτελικού, ζητάμε από εσάς κύριοι, ποδοσφαιριστές και τεχνική ηγεσία, να υπερβάλετε κυριολεκτικά εαυτόν. Δεν θα κουραστούμε ποτέ να το επαναλαμβάνουμε…Αφαιρέστε επιτέλους τη λέξη σεβασμός απ’ τις λευκές «τρέντυ-μπλουζίτσες» σας και ποτίστε το διψασμένο τριφύλλι με ιδρώτα, ακόμα και αίμα αν χρειαστεί… Κάντε το γήπεδο να μυρίζει θάνατο, σπάστε τους τα πλευρά – λιώστε τους τα κεφάλια!

Σκεφτείτε μόνο πως τη φετινή χρονιά περάσαμε από χίλια μύρια κύματα. Στερηθήκαμε αρκετές φορές αυτό που αγαπάμε περισσότερο κι απ’τη ζωή μας, δεχτήκαμε αλλεπάλληλες και «ανοιχτές» επιθέσεις οικονομικής εξαθλίωσης, προσπάθησαν να μας τσακίσουν ψυχολογικά, μας χτύπησαν δεκάδες φορές ύπουλα και βρώμικα… Ωστόσο, δεν μας νίκησαν και ούτε θα το καταφέρουν. Όσο χτυπά η καρδιά της Θύρας 9 θα υπάρχει ΟΜΟΝΟΙΑ!

Εν όψη παιχνιδιού, μαζευόμαστε όλοι από την Παρασκευή το βράδυ στις 8 για ακόμα ένα μαγικό pre-game στο ΦΑΝ ΚΛΑΜΠ, πίνουμε και προετοιμάζουμε τη μοναδική ατμόσφαιρα που μόνο εμείς ξέρουμε εν όψη της καθοριστική μάχης του Σαββάτου. Η αναχώρηση για το γήπεδο έχει προγραμματιστεί για τις 3μμ από το Φαν Κλάμπ μας. Πολεμάμε για την ιστορία μας και τις όποιες ελπίδες έχουν απομείνει για το 21ο!

ΠΕΡΗΦΑΝΗ ΘΥΡΑ 9 | www.gate9.com.cy