Green Devil: ‘Αλλο εργάζομαι, άλλο εργασία


Green DevilΓεια σας αλάνια βάμος, σας χαιρετώ από την Πράσινη κόλαση μαζί με το πούρο μου και ένα ουισκάκι, έτσι για να κυλάει το μελάνι.

Θυμάστε κάτι ταινίες τρόμου, όπου ο παχουλός, καθυστερημένος, χωρίς δόντια γιος ενός κομπλεξάρα έκανε τις δολοφονίες μετά από εντολή του πατέρα του? Αυτό το παχουλό μωρό που ακολουθεί εντολές και παίρνει κάθε τόσο το μπράβο του και κανένα γλειφιτζούρι είναι η εταιρία αποέΡλ.

Έρχεται ο κομπλεξικός πατέρας που ζει στην Πινδάρου και του λέει τι να κάνει, γιατί να το κάνει, πόσο σημαντικό είναι, του ανοίγει και τον δρόμο με διαιτησία, αποέΛΤΒ, ποινές στους άλλους και πηγαίνει το χαζοχαρούμενο μας και νομίζει ότι είναι ιδιοφυΐα.

Κάτι τέτοιο είχε πάθει και πριν 2 χρόνια και την είδε Άινσταιν, έτσι και δέχτηκε να φέρει ξένους διαιτητές, βλέπετε δεν κατάλαβε καν ότι ο δρόμος ανοιγότανε από άλλους, πίστεψαν το ίδιο τους το ψέμα. Τα αποτελέσματα γνωστά και το πάθημα μάθημα!!!

Τελικά τι θα γίνει με το θέμα των καρτών ρε` σεις? Γιατί δεν βγάζουν προς τα έξω τον κανονισμό που έχει ασυλία ο ανδρέας και η ομάδα του, ώστε να μην φωνασκεί και ο κοσμάκης πως πρέπει να τιμωρούνται?
Μετά από εξονυχιστική μελέτη, σύσσωμη η ομοσπονδία αποφάσισε ότι το αποέΡλ δεν θα παίρνει κόκκινες για κανένα λόγο και όσοι παραπονεθούν για αυτό θα τους αφαιρούνται βαθμοί, θέλουμε να καταλάβετε ότι όλα αυτά γίνονται για το καλό όλων σας, σας ευχαριστούμε.

Πάμε όμως και στα δικά μας…
Κάπου πρέπει να διαχωριστεί ο όρος εργασία από το εργάζομαι. Είναι κοινός αποδεκτός στους κύκλους της ΟΜΟΝΟΙΑΣ ότι η ΟΜΟΝΟΙΑ ανήκει στο λαό της και ουδείς δεν μπορεί να αρνηθεί το ευαγγέλιο αυτό.
Εμείς οι υποστηρικτές της είμαστε το άλφα και το ωμέγα στην όλη αυτή μεγάλη ιδέα που αγκαλιάζει και συνάμα ορίζει το τι εστί ΟΜΟΝΟΙΑ. Όλοι εμείς, από όποιο πόστο και αν κατέχουμε, είμαστε υπόχρεοι να εργαζόμαστε καθημερινά για το καλό του σωματείου. Αυτό όμως που δεν πρέπει να γίνει, είναι να βλέπουμε την λατρεμένη μας ομάδα ως εργασία.

Εδώ είναι η λεπτή γραμμή που διαχωρίζει την ΟΜΟΝΟΙΑ του χθες με το σήμερα και αυτό το στοιχείο, είναι που εμποδίζει την ιδέα να παραμείνει ιδέα, ίδια και αναλλοίωτη και να ξεχωρίσει από τα άλλα σωματεία.

Ναι η ΟΜΟΝΟΙΑ έχει ανάγκη από θέσεις με έμμισθους, αλλά υποχρέωση και καθήκον των υψηλά υφιστάμενων, είναι να διασφαλίσουν ότι προέχει η αγάπη για αυτό που κάνουν και μετά έρχεται σε 2η μοίρα ο επαγγελματισμός.

Αν δούμε όλοι μας, αυτή τη λεπτομέρεια ως ορόσημο αλλαγής και διόρθωσης των σημερινών δεδομένων τότε η ομάδα θα μεγαλουργήσει ξανά. Επειδή ΟΜΟΝΟΙΑ σημαίνει ενότητα και αγάπη και όσοι δεν το αντιλαμβάνονται σημαίνει ότι πλανώνται πλάνην οικτρά.

Ας προβληματιστούμε όλοι και ας αναθεωρήσουμε (αν χρειάζεται) τον ρόλο μας και τους στόχους μας.

ΥΓ- Έθιξα έναν κύριο (Κώστα Βασιλείου) στο προηγούμενο μου άρθρο, απολογούμαι αν μίλησα με λάθος δεδομένα.

Αλλά αφού έγινε το όλο σκηνικό έτρεξα πίσω στις πηγές μου για να δω που υπήρξε το λάθος και η παραπληροφόρηση. Το τραγικό είναι ότι όταν λέχθηκε κάτι τέτοιο από τον πρόεδρο (ότι έχεις ρόλο στα αποδυτήρια), εσύ ο ίδιος ήσουν παρών και αντί να ξεκαθαρίσεις το ρόλο σου μέσω της αλήθειας, υποσχέθηκες να αναλάβεις κάποια εργασία που δεν περνά από τις αρμοδιότητες σου (και αυτό μου το εγγυηθήκανε 3 άτομα που ήταν παρών). Εγώ απολογούμαι αν λανθάνομε, αλλά και εσύ ο ίδιος θα έπρεπε να αποκαταστήσεις το όνομα σου και όχι να συνεχίζεις την προεδρική παραπληροφόρηση !!!

Ένα άλλο θέμα που αφέθηκε για το τέλος είναι ο γιος τους Άντρου Κυπριανού που εδώ και λίγο καιρό κάνει πρακτική στην ΟΜΟΝΟΙΑ (φυσιοθεραπεία). Κανείς δεν έχει πρόβλημα που κάποιος νεαρός αποφάσισε να κάνει την πρακτική του κοντά σε κάτι που τόσο αγαπά, αλλά δεν γινότανε να μη δημιουργηθούν κάποια εύλογα ερωτήματα.

1) Πόσοι νεαροί που θέλανε να κάνουν πρακτική στην Φυσιοθεραπεία δούλεψαν στην ομάδα μας μέχρι τώρα? Αν είναι ο πρώτος (αν και ξέρουμε τους λόγους) θα θέλαμε να μας εξηγήσουν το λόγο που αυτός διέφερε από τους προηγούμενους του.

2) Για να του δοθεί αυτό το πόστο (που ανοίχτηκε όπως ανοίχτηκε –βλ. Ερ. 1) τηρήθηκαν οι σωστές δημοκρατικές διαδικασίες που επιβάλλονται για να προσληφθεί κάποιος ή το όλο σκηνικό παίχτηκε πίσω από κλειστές κουρτίνες?

3) Κατά πόσο η προσωρινή ΑΜΙΣΘΙ πρόσληψη του, επιδιώκει την μελλοντική του αποκατάσταση?


o Green Devil | [email protected]