Ανακοίνωση ΘΥΡΑΣ-9 28/04/12


Αδέλφια της Θύρας 9, Περήφανε πράσινε λαέ,
Διαχρονικά η οργανωμένη μας κερκίδα ήταν πάντα στην πρώτη γραμμή, πάντα έτοιμη να αγωνιστεί στις πιο δύσκολες συνθήκες για το μεγαλείο της ΟΜΟΝΟΙΑΣ! Στα δύσκολα πάντα μέναμε λίγοι, αλλά πάντα όσοι έμεναν είχαν την δύναμη και το σθένος χιλιάδων για ν’ αγωνιστούν και να κάνουν ότι χρειάζεται για να μπει η ΟΜΟΝΟΙΑ ξανά στον δρόμο των επιτυχιών.

Έτσι και φέτος, βλέποντας ότι κάτι δεν πάει καλά στο σωματείο και την ομάδα βγήκαμε μπροστά. Απαιτήσαμε άμεσες αλλαγές τόσο στην ομάδα αλλά και την δομή του σωματείου και τα πρώτα κιόλας αποτελέσματα δικαιώνουν όσους φώναζαν τόσο καιρό χωρίς όμως να μας αποπροσανατολίζουν αφού πρέπει να γίνουν πολλά και στο σωματείο και στο ποδοσφαιρικό τμήμα.

Όπως είναι γνωστό έχει ήδη ξεκινήσει εκστρατεία εγγραφής μελών η οποία πάει πολύ καλά και έχει ενδυναμωθεί με την χθεσινή κοινή ανακοίνωση των μεγαλυτέρων οργανωμένων συνδέσμων της ομάδας μας. Με την ευκαιρία θα θέλαμε να ενημερώσουμε ότι οι πρώτες αιτήσεις θα παραδοθούν στο σωματείο την βδομάδα που ακολουθεί το ντέρμπι του ερχόμενου Σαββάτου, χωρίς όμως να τερματίζεται η προσπάθεια που θα είναι συνεχής μέχρι και την γενική συνέλευση.

Απαίτηση της οργανωμένης μας κερκίδας είναι όπως τα άτομα που θα εγγραφούν να έχουν δικαίωμα ψήφου στην συνέλευση του ερχόμενου Ιουνίου. Το σημείο που έχει φθάσει το σωματείο επιβάλει ΑΜΕΣΑ ο μεγάλος κόσμος της ΟΜΟΝΟΙΑΣ να έχει λόγο για το ποιος θα είναι στο τιμόνι του σωματείου τα επόμενα δύο χρόνια.

Από την άλλη έχουμε την άποψη ότι πρέπει να αλλάξει η όλη δομή του σωματείου, πρώτο για το λόγο ότι οι καιροί άλλαξαν και κάθε σύλλογος που θέλει να είναι στην κορυφή πρέπει να εξελίσσετε και δεύτερο για να σταματήσουν τα σενάρια που πλάθουν κάποιοι στο μυαλό τους για δημιουργία εταιρίας.

Προς αυτή την κατεύθυνση, η οργανωμένη μας κερκίδα θα καταθέσει στην Γενική Συνέλευση του Σωματείου, αλλά και σε ολόκληρο τον ΠΡΑΣΙΝΟ ΛΑΟ, μία πρόταση για τον τρόπο λειτουργίας της ομάδας. Η πρόταση αυτή θα έχει να κάνει με τον τρόπο οργάνωσης του σωματείου, και όχι της ποδοσφαιρική ομάδας για την οποία είναι ήδη δηλωμένη η στήριξη μας στον Νεόφυτο Λάρκου, αλλά και τα χαρακτηριστικά που πιστεύουμε πρέπει να έχει το επόμενο διοικητικό συμβούλιο. Για να γίνει αυτό φυσικά η οργανωμένη μας κερκίδα θα έρθει σε επαφή, με πολύ κόσμο αλλά και με άτομα που είναι επαγγελματίες του αντικειμένου και γνώστες το πώς δουλεύουν μεγάλοι σύλλογοι στο εξωτερικό.

Κλείνοντας όπως ήδη ανακοινώσαμε, στον επαναληπτικό με τον Ηθικό Άχνας η οργανωμένη μας κερκίδα θα τηρήσει ΑΠΟΧΗ. Η αποχή μας δεν έχει να κάνει σε καμία περίπτωση με την στήριξη στην ομάδα, αλλά γίνεται καθαρά για να πληγεί οικονομικά μία ομάδα που είναι όσο καμία άλλη (εκτός του αποερλ φυσικά) χωμένη στο παρασκήνιο που υπάρχει στο κυπριακό ποδόσφαιρο. Όπως και στον πρώτο γύρο πρέπει η αιώνια ομάδα ήθους να πάρει ένα καλό μάθημα.

Τέλος, συγκεκριμένοι κύκλοι που προσπαθούν ύπουλα να διαβάλουν την οργανωμένη μας κερκίδα να τους ενημερώσουμε ότι δεν μασάμε, και καλά κάνουν να σταματήσουν τον βρώμικο πόλεμο που άρχισαν γιατί οι μόνοι που έχουν να χάσουν είναι οι ίδιοι. Το ξέρουμε ότι σας πόνεσε η απομάκρυνση του «κουμπάρου» αλλά εμείς μάθαμε να βάζουμε πάνω απ’ όλα την ΟΜΟΝΟΙΑ και όχι τα προσωπικά συμφέροντα !

ΠΕΡΗΦΑΝΗ ΘΥΡΑ 9