Μας λυπεί


Πολύ σωστά εκφράστηκε ο Α. Κανάρης στην εφημερίδα Πράσινος Λαός όσον αφορά τις ευθύνες και του προπονητή και των διοικούντων αλλά και των ποδοσφαιριστών στη κατάντια της ΟΜΟΝΟΙΑΣ. Όλοι έχουν το δικό τους μερίδιο σε αυτό κατάντημα της ομάδα σας μας.

Μας λυπεί όμως ο χαρακτηρισμός του Κανάρη για τους οργανωμένους φιλάθλους μας σαν «λεγόμενους» οργανωμένους. Ο χαρακτηρισμός από μόνος του είναι απαξιωτικός και θα έπρεπε μια παλιά δόξα της ΟΜΟΝΟΙΑΣ να μιλάει καλύτερα τουλάχιστον για τον κόσμο. Γιατί ο κόσμος είναι ο τελευταίος που φταίει για το που έφτασε η αγαπημένη μας ομάδα. Αυτός ο χαρακτηρισμός δείχνει μια υποτίμηση στα παιδιά που αν μη τι άλλο ακολουθούν την ομάδα εδώ και χρόνια χωρίς κανένα συμφέρον είτε οικονομικό είτε προσωπικό και με τα τραγούδια τους και τη φωνή τους.

Όταν συχνά πυκνά επικαλούνται όλοι το μεγαλείο του πράσινου λαού καλό θα ήταν να έχουν υπόψη τους πως μεγάλο μέρος αυτού του μεγαλείου αποτελούν και οι οργανωμένοι. Και αφού εσείς λέτε πως θέλετε να επικρατήσει ΟΜΟΝΟΙΑ στην ΟΜΟΝΟΙΑ καλό θα ήταν να αποφεύγατε τέτοιους χαρακτηρισμούς