Περάστε στις πράξεις επιτέλους


Θύρα 9 απ' τα παλιά ΓΣΠ

Καλούμε όλους όσοι πραγματικά αγαπούν την ΟΜΟΝΟΙΑ να σταθούν στο πλευρό της ομάδας και να την στηρίξουν για να πετύχει τους βραχυπρόθεσμους και τους μακροπρόθεσμους στόχους της. Όλοι μαζί με μεθοδικότητα θα πρέπει να ανεβάσουμε και πάλι την ΟΜΟΝΟΙΑ στην κορυφή, εκεί που η ιστορία την έχει κατατάξει. Ανακοίνωση 26 Απρίλη 2012

Έτσι τελειώνει η ανακοίνωση του διοικητικού συμβουλίου της ομάδας μας στη σημερινή δημοσίευση για το θέμα του Χριστάκη Γεωργίου που αναρτήθηκε στην επίσημη ιστοσελίδα της ομάδας μας.

Αυτό το μήνυμα καλό θα ήταν να το λάβουν υπόψη πρώτα οι ίδιοι, που θεωρούν επιτυχία την κατάκτηση 1 πρωταθλήματος 1 κυπέλλου και 1 super cup στην 4ετή θητεία τους στην προεδρία του σωματείου. Την ίδια στιγμή που έχουν χαθεί 3 πρωταθλήματα και 2 κύπελλα μέχρι στιγμής ενώ η ομάδα σημείωσε κάποια από τα αρνητικότερα ρεκόρ στην ιστορία της.

Δεν λέμε, σωστό είναι το μήνυμα με το οποίο τελειώνει η σημερινή ανακοίνωση, αλλά από λόγια έχουμε κουραστεί. Θέλουμε πράξεις και μόνο πράξεις που να δείχνουν διάθεση για το «ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ» και μεθοδικότητα για το πώς πρέπει να λειτουργεί ένα υγιές σωματείο.