Οι ποινές και τα διαρκείας.


Προσωπικά πιστεύουμε πως εκείνος που συνδέει τα season ticket με τις ποινές κεκλεισμένων των θυρών που δέχεται η ομάδα κάνει πολύ μεγάλο λάθος. Και εξηγούμε. Τα season ticket πάντα ήταν θέμα ενθουσιασμού μεταγραφών και καλής πορείας. Ουδέποτε τιμωρία της ομάδας για κεκλεισμένων των θυρών δεν επηρέασε τον ομονοιάτη από το να βγάλει το διαρκείας του και ούτε πρόκειται να επηρεαστεί τώρα.

Υπάρχουν χίλιοι δύο λόγοι για να μην ανανεώσει φέτος ο ομονοιάτης το εισιτήριο του και πιστέψτε μας οι ποινές της ομάδας ( εννοώντας βέβαια πως δεν θα δει αρκετά παιγνίδια ) είναι ο τελευταίος. Η ομάδα για άλλη μια χρονιά έπιασε πάτο στα ευρωπαϊκά και στο πρωτάθλημα ενώ πήγαινε στη βρύση να ξεδιψάσει  έχασε τελικά τον δρόμο. Βλέπει και μια διοίκηση ανύπαρκτη ε δεν θέλει και παπά να του το πει πως τα λεφτά του θα πάνε στράφι.

Άμα δει ο απλός κόσμος μια ομάδα να βγάζει φωτιές στο γήπεδο άμα δει μια διοίκηση να μην δέχεται μύγα στο σπαθί της, όταν δει επαγγελματισμό και μεταγραφές που κάνουν την διαφορά δεν πα να του κόψουν όλους τους αγώνες το διαρκείας θα το πάρει. Άρα φτιάξτε πρώτα τα υπόλοιπα και μετά ερχόμαστε και στις ποινές για τις τιμωρίες.

Που στη τελική πέρασαν και με την δική μας ψήφο από την ΚΟΠ. Η γελοία κωδικοποίηση των ποινών είναι με τη δική μας ανοχή που έγινε. Και αν μας πείτε τι μπορούσαμε να κάνουμε να το αποφύγουμε αφού είμαστε μόνοι μας εμείς σας λέμε τουλάχιστον να διαφωνήσουμε. Και αν πάμε και πιο πίσω μπορούσαμε να οργανώσουμε κατάσταση μπας και πιάναμε τις εκλογές στη ΚΟΠ. Αντί αυτού κοιμηθήκαμε και θυμηθήκαμε να μιλήσουμε όταν όλοι τους είχαν δηλώσει υποστήριξη στο Κουτσοκούμνη. Δεν βαριέσαι πήραμε ένα πρωτάθλημα και ένα κύπελλο που λέει και ο πρόεδρος.

Το είπαμε και παλιά η φωτοβολίδα είναι κομμάτι της οπαδικής ζωής μας. Αν το απαρνηθούμε και αυτό τότε λίγα μένουν πλέον για να γίνουν τα γήπεδα μας με πρότυπα Αγγλίας. Δεν λέμε να τις πετάμε μέσα αλλά δεν καταλαβαίνουμε γιατί να τιμωρούμαστε με κεκλεισμένων για το απλό άναμμα τους. Εμείς καθήμενους θεατές σαν την ανατολική και δυτική, με τους σεκιουριτάδες πάνω από τους σβέρκους τους να κάνουν περιπολίες δεν γουστάρουμε. Δεν μάθαμε έτσι το γήπεδο και ούτε θέλουμε να το μάθουμε. Εμείς μάθαμε στην αλάνα του Μακαρείου και οι παππούδες μας στο αλησμόνητο παλιό Γ.Σ.Π. Δεν γουστάρουμε να γίνουν τα γήπεδα μας τόπος να μαζεύεται μόνο η υψηλή κοινωνία να πηγαίνει να καμαρώνει τα κουρέματα του Ρονάλτο και του Μέσι. Θέλουμε γήπεδα για άτομα παθολογικά άρρωστα με την ομάδα τους θέλουμε φωνές κραυγές σε κάθε γκολ και προπάντων γήπεδο έδρα που θα τρέμει ο κάθε αντίπαλος και όχι γήπεδο που θα μπαίνει μέσα ο αντίπαλος και θα χαζεύει τις διαφημιστικές πινακίδες αντί του παρανοημένου πλήθους που πηδά ρυθμικά πάνω κάτω. Και δεν είναι θέμα της φωτοβολίδας ρε γαμώτο. Είναι θέμα αξιοπρέπειας. Γιατί δηλαδή όλους τους νόμους να τους δεχόμαστε αμαχητί. Όχι μόνο στα ποδοσφαιρικά. Γιατί δηλαδή να αποφασίζουν 5 άτομα πιο είναι το σωστό και πιο το λάθος σε αυτό το τόπο.

Κάντε δημοψήφισμα στο κόσμο που πάει γήπεδο. Ρωτήστε τους αν δεν θέλουν καθόλου φωτοβολίδες ή αν θέλουν αλλά να μην ρίχνονται μέσα και σας υπογράφουμε πανηγυρικά πως θα εκείνοι που διαφωνούν δεν θα είναι περισσότεροι του 20%.