Ετοιμαστείτε να προσθέσετε ακόμα ένα “Τράττο”


anti-aelΈχει από την μέρα που τους κατσάδιασε ο Σοφοκλέους δεν έχουν κάνει το παραμικρό. Έχουν ξορκίσει τα φαντάσματα του παρελθόντος και ξαφνικά η κυπριακή διαιτησία δεν φάνταζε και τόσο εχθρική. Λες και τελικά το κατεστημένο της Λευκωσίας που ήταν ορκισμένο να έχει τη αελ υποδουλωμένη άλλαξε στόχο και κατεύθυνση

Βέβαια τις τελευταίες μέρες πάτε να καταλάβετε τι πάει να γίνει με το αγαπημένο παιδί της ΚΟΠ. Ξαφνικά οι «ασήμαντες» κόκκινες κάρτες που δεν παίρνει το αποελ και τα ανύπαρκτα σφυρίγματα για φάουλ έξω από την περιοχή που φώναζαν οι ομονοιάτες άρχισαν να γίνονται σημαντικά τώρα που αφορούν τη δική σας ομάδα. Και άρχισε να σας κυριεύει ο φόβος για το πατατράκ που πάτε να πάθετε

Εκείνο που σκεφτόμαστε εμείς είναι ότι έχει και ένα χρόνο δεν κάνατε το παραμικρό πρέπει να μαζεύτηκε πολλή οργή η οποία πολύ φοβόμαστε θα εκτονωθεί το Σάββατο το απόγευμα. Και δεν θα είναι για πανηγυρισμούς λεοντάκια μου στο συντριβάνι. Ετοιμαστείτε με εκείνα που θα δείτε να βγάλετε όλα τα καθίσματα του γηπέδου. Ετοιμαστείτε να προσθέσετε ακόμα ένα «Τράττο» στη λίστα των ανεπιθύμητων.

Ετοιμαστείτε να πληρώσετε τη σύμπραξη σας με το κατεστημένο. Έτσι για να μάθετε να απλώνετε χέρια φιλίας εκεί που φτύνατε τόσα χρόνια.

Υ.Γ Χίλιες φορές να το πάρετε εσείς παρά το αποερλ. Ούτε το παραμικρό ίχνος συμπάθειας δεν έχουμε όμως για την ομαδούλα σας. Βλέπουμε καθαρά το προσωπικό μας συμφέρον.