Θύρα 9: Είμαστε ακόμη στην αρχή..


omonoia fans gate 9

Σίγουρα η απομάκρυνση τελικά του Χριστάκη Γεωργίου, είτε πρόκειται για πραγματική παραίτηση είτε για εξαναγκασμό από κάποιους, δεν παύει από το να είναι μία θετική εξέλιξη. Αυτός ο άνθρωπος έχει συνδυάσει το όνομα του όλα αυτά τα χρόνια, με πλειάδα αποτυχημένων μεταγραφων, προπονητών που δεν μπορούσαν να συνυπάρξουν μαζί του αλλά και ποδοσφαιριστών που έδιωξε με τον τρόπο του.

Η απομάκρυνση του αποτελεί μία μεγάλη νίκη για την οργανωμένη μας κερκίδα που δυστυχώς χρειάστηκε να χαθεί ακόμη ένα πρωτάθλημα για να γίνει κάτι που φωνάζουμε για τόσους μήνες. Χρειάστηκε να φτάσουν τα πράγματα στο απροχώρητο για να γίνει αυτό που απαιτούσε η συντριπτική πλειοψηφία του κόσμου εδώ και τόσο καιρό.

Επίσης χαιρετίζουμε την απόφαση της διοίκησης να δώσει το πράσινο φως στον Νεόφυτο Λάρκου να παρουσιάσει το δικό του πλάνο για την ομάδα. Η οργανωμένη μας κερκίδα δεν παύει να στηρίζει τον προπονητή μας, χωρίς να λέμε ότι δεν έχει κάνει λάθη, και ελπίζουμε ότι θα υλοποιήσει όλα αυτά που ονειρεύεται για την ομάδα μας ο κάθε ΟΜΟΝΟΙΑΤΗΣ.

Όλα αυτά όμως δεν λύνουν το διαχρονικό πρόβλημα της ΟΜΟΝΟΙΑΣ. Αυτό θα λυθεί μόνο όταν το σωματείο επιστρέψει πραγματικά στον κόσμο του, με την εγγραφή χιλιάδων νέων μελών. Στην σύντομη συνάντηση που είχαμε με το συμβούλιο για άλλη μια φορά τα τελευταία 4 χρόνια τους καλέσαμε (έστω και την υστάτη) να κάνουν ξεκάθαρο κάλεσμα στον κόσμο να εγγραφεί μέλος στο σωματείο αλλά και να βελτιωθεί η διαδικασία της έγκρισης τόσο από άποψης χρόνου αλλά και από άποψη διαφάνειας.

Έτσι λοιπόν θυμίζουμε για ακόμη μία φορά την εκστρατεία εγγραφής μελών που ξεκίνησε η οργανωμένη μας κερκίδα και καλούμε και τον τελευταίο ΟΜΟΝΟΙΑΤΗ που πραγματικά θέλει να προσφέρει σε αυτή την ομάδα να συμπληρώσει την αίτηση του και να μας την παραδώσει στο φαν κλάμπ για να δοθούν όλες μαζί στο σωματείο.

Τέλος να ενημερώσουμε τον κόσμο μας ότι θα υπάρξει συνεδρία της οργανωμένης μας κερκίδας τις επόμενες μέρες, μετά την οποία θα μπορούμε να ανακοινώσουμε περισσότερα όσο αφορά τα επόμενα μας βήματα. Στόχος μας επιτέλους η εξυγίανση του σωματείου αυτή την φορά όμως θα μιλάμε για ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗ ΕΞΥΓΙΑΝΣΗ και όχι για φρεσκάρισμα προσώπων.

Κλείνοντας θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε όσους δήλωσαν ΠΑΡΩΝ στο κάλεσμα της οργανωμένης μας κερκίδας για παρουσία έξω από τα γραφεία. Είμαστε σίγουροι ότι η πίεση που ένιωθαν από τον κόσμο έπαιξε τον δικό της ρόλο για να παρθούν κάποιες αποφάσεις.

ΛΕΥΤΕΡΙΑ ΣΤΗΝ ΟΜΟΝΟΙΑ | www.gate9.com.cy