Αυτός ο ΛΑΟΣ έχει να κερδίσει πολλούς αγώνες ακόμη


omonoia laosΌταν όλοι τον χλεύαζαν και τον κορόιδευαν, όταν έβλεπε την ομάδα του να παραπαίει, όταν ταξίδευε κατά μήκος της Κύπρου για να δει την ομάδα με τα πράσινα να μπαίνει στο γήπεδο και αυτός έβλεπε τον Ηλία και τον κάθε Ηλία ήταν ξανά εκεί, όταν είδε προπονητή του και πρόεδρο του να τιμωρούνται άδικα, όταν είδε την ομάδα του να ξαναπαίζει το 2ο ημίχρονο του παιχνιδιού με την αέλ, όταν είδε την δικαστική να αλωνίζει και να ασελγεί πάνω στο όνομα που δοξάζει, όταν είδε την ΚΟΠ να αλλάζει νόμους για την ομάδα του και τον Λαό της, όταν είδε την ομάδα να μένει απροστάτευτη από τη διοίκηση της, όταν είδε διαιτητές να κάνουνε ότι θέλουν για να ζημιώσουνε την ομάδα του, αυτός πάντα ήταν εκεί, γιατί αυτός ο ΛΑΟΣ είτε το θέλουνε κάποιοι είτε όχι είναι γεννημένος πρωταθλητής.

Σήμερα αυτός ο ΛΑΟΣ μετά από μία χρονοβόρα διαδικασία, με πολλές διαμαρτυρίες, πολλές μάχες σε όλα τα μέτωπα, με πολλούς αδελφούς να πληρώνουνε τη νύμφη, μία μάχη που κράτησε μήνες… κατάφερε να διώξει τον υπ` αριθμό ένα εγκέφαλο της όλης πλεκτάνης που ζημιώνει την ομάδα μας. Όχι, δεν σώθηκε η ομάδα, όχι δεν είναι όλα ρόδινα, αλλά η μάχη του Βατερλό έγραψε νικητή απόψε και αυτός είναι ο άρρωστος τρελός πράσινος Λαός. Αυτόν που δεν καταλάβει θεό, αυτόν που έγραφε η ΟΥΕΦΑ ότι έχει τρελάνει με τα νούμερα του που σε ποσοστά είναι πρώτος παγκόσμια, αυτό τον μοναδικό ΛΑΟ που αν ο Μουρίνο είναι το νούμερο ένα τότε αυτός είναι το ένα και το 2, και το 3…. και το 1000 άμα λάχει !!!

Τις επόμενες ημέρες θα ακολουθήσει μια σειρά από άρθρα για τα θέματα που χρήζουν αλλαγής στο σωματείο μας και για το ποιες είναι οι επόμενες μάχες που πρέπει να κερδηθούν.  Τώρα που ζεστάθηκε το σίδερο αδέρφια, τώρα που εισακουστήκαμε πρέπει να κερδίσουμε όλες τις μάχες, τώρα που ο αντίπαλος (ο κάθε αντίπαλος, από όπου και αν προέρχεται) μας βλέπει και μας θαυμάζει, τώρα είναι η ώρα να είμαστε πιο ενωμένοι από ποτέ, γιατί τούτη η δίψα δε σβήνει, τούτη η μάχη δεν παύει… χίλια χρόνια αν περάσουν δεν θα πεθάνουμε σκλάβοι. Όχι επειδή κάποιοι το θέλουν, υπηρέτες της ΟΜΟΝΟΙΑΣ για μια ζωή, σκλάβοι του καθενός ποτέ, επειδή αυτός ο ΛΑΟΣ είναι επαναστάτης από την κούνια του.