Καλό πακετάρισμα


Επιτέλους. Μετά από τόσες αποτυχίες μετά από τόσα που ακούστηκαν για την κατάσταση στο Ηλίας Πούλλος και τις σχέσεις του με τους ποδοσφαιριστές φαίνετε να υπάρχει σοβαρό ενδεχόμενο απομάκρυνσης Χριστάκη Γεωργίου. Να χτυπήσουμε τις καμπάνες να ανοίξουμε τις σαμπάνιες ή να κλάψουμε την μοίρα μας για την κατάντια αυτής της ομάδας.

Αν χρειάστηκε τόσος καιρός τόσος αναβρασμός τόση απογοήτευση και τόσος διχασμός στον κόσμο μας για να μπει ενδεχόμενο απομάκρυνσης του πιο πάνω κυρίου ε ναι φαίνετε για άλλη μια φορά το πόσο μεγάλο πρόβλημα αντιμετωπίζει αυτό το σωματείο. Εδώ και δύο χρόνια κάποιοι φώναζαν αλλά κανείς δεν άκουγε. Και όχι μόνο δεν άκουγε αλλά γινόμασταν και οι αντιδραστικοί, τα παλιόπαιδα και οι χούλιγκανς που δεν θέλουν το καλό αυτής της ομάδας.

Όταν ένας άνθρωπος νοιώθει τόσο δυνατός και δημιουργεί θέμα προπονητή από μόνος του χωρίς καν να το γνωρίζει το διοικητικό συμβούλιο τότε καταλαβαίνετε πόσες άλλες αποφάσεις πήρε από μόνος του και με πόση ευκολία μπορούσε να φέρει ή να απομακρύνει ποδοσφαιριστές που δεν τον υπάκουαν.

Και εμείς σας λέμε ακόμα και αν όλα που του φορτώνουν είναι σκευωρίες και ψέματα ακόμα και αν υπάρχει οργανωμένο σχέδιο φαγώματος του Χριστάκη από την ΟΜΟΝΟΙΑ εμείς δεν γνωρίζουμε και ούτε θα γνωρίσουμε ομονοιάτη που να δημιουργείτε τόσος θόρυβος και τόσο πρόβλημα στο σωματείο για χάρη του και να μην σηκωθεί να παραιτηθεί από μόνος του για το καλό αυτής της ομάδας.

Χριστάκη πάρτο χαμπάρι εσύ και όλοι σε εκείνο το συμβούλιο. Οι μέρες σας είναι τελειωμένες. Πάρτε όσα τηλέφωνα θέλετε και το κόμμα και τα μέσα σας. Ο λαός ξύπνησε και απαιτεί εξηγήσεις. Ο λαός απαιτεί να λαμβάνει μέρος στις αποφάσεις αυτής της ομάδας και όχι να αποφασίζουν άλλοι πίσω από κλειστές πόρτες για εκείνον.