Για το Ακελ


omonoia kerkida kosmosΌσοι ενοχλείστε όταν αναφέρουμε το κόμμα και τις παρεμβάσεις του στα διοικητικά της ΟΜΟΝΟΙΑΣ να σας αναλύσουμε λίγο τις δικές μας θέσεις. Μπορείτε ακολούθως να μας βρίσετε να μας αφορίσετε ή μπορείτε και να μας καταλάβετε και να προσπαθήσετε να συζητήσετε μαζί μας.

Είναι πραγματικά αστείο να συνεχίζει το κόμμα αυτές του είδους τις παρεμβάσεις στα εκάστοτε διοικητικά συμβούλια της ΟΜΟΝΟΙΑΣ. Ειδικά αν αναλογιστεί κανείς το πόσο μεγάλο κακό κάνει και στο ίδιο το κόμμα αυτή η παρέμβαση και στην ίδια την ομάδα που διοικείται διαχρονικά από άτομα που δεν είναι επιλογές του κάθε ομονοιάτη αλλά είναι άτομα που πήραν το χρίσμα από πιο πάνω.

Ο κάθε ομονοιάτης έχει δικαίωμα να συμμετέχει και να κατέχει μια θέση στο διοικητικό συμβούλιο της Ομόνοιας όταν αυτή η θέση του έχει δοθεί μέσα από δημοκρατικές διαδικασίες. Δεν μας νοιάζει αν αυτός ο Ομονοιάτης είναι ο ίδιος ο γενικός γραμματέας του Ακελ. Οι δημοκρατικές διαδικασίες είναι εκείνες που εξασφαλίζουν σε κάθε Ομονοιάτη το δικαίωμα του εκλέγειν και του εκλέγεσθαι.

Μέχρι τώρα δεν υπάρχει διαφάνεια σε αυτές τις διαδικασίες. Όταν τα νέα μέλη του σωματείου πρέπει να περάσουν από Ιερά εξέταση για να εγκριθούν, όταν έχει άτομα περιμένουν 4 χρόνια να ακούσουν για την αίτηση τους ε ναι παιδιά η όλη διαδικασία νοσεί και πάρτε το χαμπάρι. Όταν δεν προωθούνται άτομα στην ιεραρχία ικανά και που κατέχουν το αντικείμενο του ποδοσφαίρου και απλά διοικούμαστε διαχρονικά από γιατρούς και φέτος developers οι οποίοι επιλέχθηκαν από μια μισογερασμένη γενική συνέλευση ε ναι εμείς θα φωνάζουμε και θα φωνάζουμε ώσπου επιτέλους αφήσετε την εσωστρέφεια σας και τα φαντάσματα που κυνηγάτε και ακούσετε τον κόσμο της ΟΜΟΝΟΙΑΣ που η μεγάλη του πλειοψηφία σας ψηφίζει κιόλας!

Ίσως το “έξω το ακελ από την ΟΜΟΝΟΙΑ” να μην είναι σωστά διατυπωμένο. Δεν θέλουμε να φύγουν οι ακελικοί από την ΟΜΟΝΟΙΑ θέλουμε όμως να είναι εκεί για την ομάδα και μετά για οτιδήποτε άλλο. Θέλουμε σωστές διαδικασίες και δημοκρατικές που να τις χαρακτηρίζει η διαφάνεια. Και προπάντων θέλουμε αυτός που είναι στη διοίκηση της ΟΜΟΝΟΙΑΣ να έχει πρώτα στο νου του το καλό αυτής της ομάδας και το πώς θα μεγαλουργήσει και όχι οτιδήποτε άλλο. Αφήστε την ΟΜΟΝΟΙΑ να κάνει τα δικά της βήματα, και εσείς επικεντρωθείτε στο να κάνετε το χώρο του ποδοσφαίρου πιο υγιή.

Τις παρεμβάσεις του Φούλη και του κάθε Ιωνά τις ξέρουμε τις ζούμε εδώ και χρόνια. Είναι όμως ντροπή να λέμε σαν κόμμα πως η δεξιά αλωνίζει εδώ και 60 χρόνια. Αυτό δείχνει μόνο την αδυναμία του Ακελ να παρέμβει σαν το μεγαλύτερο κόμμα αυτού του τόπου και να διώξει την προκατάληψη από το ποδόσφαιρο. Είναι τραγικό όταν ειδικά φέτος δημιουργήθηκαν κοινωνικές αναταράξεις με τις τόσες αδικίες που έχει υποστεί η ΟΜΟΝΟΙΑ και η πολιτεία αδυνατεί να ελέγξει ένα Κουτσοκούμνη και την παρέα του.

Αφήστε την ΟΜΟΝΟΙΑ στο κόσμο της και εσείς παλέψτε για δικαιοσύνη και αξιοκρατία στην κοινωνία. Και ο κόσμος της ΟΜΟΝΟΙΑΣ δεν είναι αχάριστος ξέρει και να εκτιμά και να ανταμείβει. Ξέρει όμως και να χτυπά αλύπητα όσους πειράζουν την ομάδα που γεννήθηκε για να ακολουθεί