Green Devil: Φάντασμα μιας ΟΜΟΝΟΙΑΣ


Green DevilΗ ομάδα μας από πάθος, ψυχή, νεύρο, τσαμπουκά και τρεξίματα ήταν μηδέν και συνεπακόλουθο του μηδέν είναι η ήττα και η τραγική εμφάνιση της ΟΜΟΝΟΙΑΣ-Φάντασμα. Και όπως κάθε ήττα είναι ανάξια της ιστορίας της ομάδας μας, πόσο μάλλον όταν πρόκειται από μία μετριότατη ομάδα σαν τη σημερινή ανόρθωση.

Παλιά μας έλεγαν ότι είναι το βάρος της φανέλας, το άγχος και η πίεση. Πλέον αυτά τα σκοτώσατε, τη φανέλα την πάτε για ξεσκονόπανο και την πίεση, ποια πίεση? Της δόσης του 3ου εξοχικού ή του 4ου καφέ που λες να ανοίξεις?

Κάνατε την ΟΜΟΝΟΙΑ ομαδούλα παίκτες, αλλά για να`μαι δίκαιος δεν φταίτε. Άλλους φταίω που είναι η δουλειά τους να σας ποτίζουν με τα πιο πάνω χαρακτηριστικά και στη συγκεκριμένη περίπτωση οι 2 ανθρώποι που έχουνε αναλάβει αυτό τον ρόλο είναι ο Χριστάκης Γεωργίου και ο Κώστας Βασιλείου.

Ο 2ος μάλιστα αφού απέτυχε να κρατήσει τις σχέσεις συμβουλίου-Θύρας 9 τώρα πήρε και προαγωγή, πήγε στα αποδυτήρια. Κάντα και εκεί σκατά, όπως μονάχα εσύ ξέρεις που λέει και το σλόγκαν των ρουφιάνων.

Αλλά έτσι είναι κόσμε, άμα μία Διοίκηση δεν μπορεί να προστατεύσει την ομάδα όλο το βάρος και η αμφισβήτηση πάει στα αποδυτήρια. Ε όχι, φτάνει να φταίμε τον ένα και τον άλλον, το ψάρι βρομάει απ`το κεφάλι και στην περίπτωση μας έχουμε μία ανίκανη Διοίκηση.

Δυστυχώς ή ευτυχώς, γιατί αν είναι ο πάτος τότε να το γιορτάσω, αλλά δεν το βλέπω. Αυτοί νομίζουνε ότι είναι λογικό αυτό που βλέπουμε, αυτοί δεν ξέρουνε τι είναι η μπάλα, αυτοί νομίζουνε ότι σε όλες τις χώρες σέρνονται, αυτοί νομίζουνε ότι ο στόχος μίας ομάδας της εμβέλειας της ΟΜΟΝΟΙΑΣ είναι η Ευρώπη, ε όχι, απλά εσείς είστε ανίκανοι, αδιόρθωτοι και κατευθυνόμενοι.

Καλό θα ήταν να ψάχνατε για καμία σοβαρή εταιρία ψυχολόγων, μπας και σας/ΜΑΣ βοηθήσουνε λιγάκι γιατί δεν καταστρέφετε απλά το δικό σας μέλλον Διοίκηση και λοιποί αλλά καταστρέφετε και την ομάδα μας.

Είναι ντροπή και ανήκουστο μία ομάδα εκατομμυρίων να μην έχει μία ομάδα στήριξης. Υπάρχουν τεχνικές που χρησιμοποιούνται σε κάθε μεγάλη ομάδα της Ευρώπης όπως τα ψυχοδιαγνωστικά τεστ και ειδικά ερωτηματολόγια που αποσκοπούν στην διεύρυνση της παραγοντικής ανάλυσης ενός ατόμου/παίκτη αλλά και στην αξιολόγηση προσωπικότητας.

Ας ελπίσουμε ότι με την προσθήκη νέων μελών, ανθρώπων με γινάτι και πάθος, θα περαστούν και νέες απόψεις σε αυτό το σκοτεινό χώρο που έπρεπε να είναι ο πιο ανθισμένος με πρωτοποριακές ιδέες.

Γυμναστές, φυσιοθεραπευτές, ιατροί, ψυχολόγοι, περιβάλλων χώρος, Διοίκηση, συνδετικοί κρίκοι, τρόπος λειτουργίας ομάδας (εντός και εκτός Ηλίας Πούλλος) και άλλα πολλά θέλουν ανασύνταξη αφού αξιολογηθούν σωστά για το ποιος ο ρόλος τους, ποιο ρόλο είχαν μέχρι τώρα και αν έκαναν σωστά τη δουλειά τους.

Η ΟΜΟΝΟΙΑ κτίζεται από την αρχή, αν όλοι το θελήσουμε, με σωστές και γερές βάσεις. Πρέπει όμως να λέμε τα σύκα σύκα και τη σκάφη σκάφη και αυτό αφορά την πιο πάνω κριτική. Ελάτε όλοι κοντά, από κάθε άκρη του πράσινου πλανήτη και η ΟΜΟΝΟΙΑ θα ανθίσει ξανά σε κάθε σπίτι όπως της αξίζει.

Όσο αφορά τα πρόσφατα δημοσιεύματα για το πια είναι η πιο λαοφιλέστερη ομάδα δεν θα το σχολιάσω καν. Το θεωρώ άκρως γελοίο, ασόβαρο και που κανονικά δεν χρήζει καν σχολιασμού.

ΟΜΟΝΟΙΑ αδέλφια μου, ΟΜΟΝΟΙΑ