Αυθεντικός: Fight until the end


Αυθεντικός omonoia fans site

Την ψυχή μας δε μπορούν να μας την πάρουν

Γιατί αν μπορούσαν δεν θα ήμασταν αυτό που είμαστε σήμερα, δε θα γινόμασταν ποτέ ο αιώνιος φόβος και τρόμος τους ακόμα και όταν είμαστε πεσμένοι κάτω. Εκατό φορές κι’ αν πέσουμε κάτω θα σηκωστούμε εκατό μία, χίλιες φορές κι’ αν πέσουμε θα σηκωστούμε χίλιες μία. Οσες φορές και να πέσαμε κάτω, στα γόνατα δεν έχουμε πληγές,  γιατί στα γόνατα μουνιά δε πέσαμε ποτέ! Ετσι και αυτό το πρωτάθλημα θα το πάρει κάποιος άλλος μέχρι να το χάσουμε εμείς. Και εμείς ακόμα να το χάσουμε!

Λύσεις ελπίδας

Αφού η ”τιτανοτεράστια” διοίκηση της  ΛΑΟφιλέστερης ομάδας του τόπου κατόρθωσε να στείλει για ακόμα ένα παιχνίδι την ομάδα χωρίς κόσμο και αποδεκατισμένη από κάρτες, ο coach ανέβασε στην πρώτη ομάδα λύσεις ελπίδας και όχι ανάγκης όπως γράφεται δεξιά και αριστερά. Λύσεις ελπίδας αφού όποιος από τους Μιλτιάδους, Κωνσταντίνου και Δημητρίου κληθεί να αγωνιστεί θα έχουμε την ευτυχία να δούμε κάποιον ποδοσφαιριστή που ξέρει τι εστί ΟΜΟΝΟΙΑ. Οσο για τον τέταρτο της παρέας τον Χάρη Κυριάκου εκτός του ότι φόρεσε ξανά την τρισένδοξη φανέλα της αγαπημένης του ομάδας, απέναντι στην κότα και μέσα στο εξοχικό έδωσε γκολ πάρε βάλε στον Κατσή στην τελευταία αγωνιστική της περιόδου 2009-2010.

Εδώ σε θέλω παραγκούλη

Πρώτα όμως επιβάλλεται να κάνουμε εμείς δύο νίκες εις βάρος της ”κυρίας” πολυτελείας και μετά ο παραγκούλης δύο νίκες επί της βοηθητικής παράγκας. Με δύο νίκες του παραγκούλη επί του παραρτήματος του της Λεμεσού, η βαθμολογία διαμορφώνεται ως εξής: παραγκούλης στους 65, βοηθητική παράγκα στους 64 και η ΛΑΟφιλέστερη ομάδα η ΟΜΟΝΟΙΑ στους  63 και με δύο παιχνίδια στο χέρι, με παραγκούλη και με το παράρτημα του της Λεμεσού. Και εδώ είναι που σε θέλω παραγκούλη, να κάνεις δύο νίκες επάνω στο αδελφάκι σου και να τρέμεις στην ιδέα πως θα χάσεις το πρωτάθλημα στην καλύτερη χρονιά της (βρωμο)ιστορίας σου, από την ΟΜΟΝΟΙΑ σε μια από τις χειρότερες της.

Οταν έριχναν φωτοβολίδες…

για να διακόψουν τον αγώνα εις βαρος τους και να πάρει τους βαθμούς η κότα έτσι ώστε να μην πάρει το πρωτάθλημα του 2010 η ΟΜΟΝΟΙΑ, εμείς έχουμε την τρέλα και την πίστη να κάνουμε σενάρια που πιθανόν στο τέλος να μας δώσουν και το πρωτάθλημα! Αλλά αυτή είναι η διαφορά μας και για αυτό όταν ήδη είχαν 9 πρωταθλήματα και εμείς κανένα… όχι μόνο τους φτάσαμε αλλά τους ξεπεράσαμε. Κάτι που θα συμβεί και στο άμεσο μέλλον γιατί έχουμε πίστη και τρέλα για την ομάδα μας. Αλλά το πιο σημαντικό ρε καναπέδες έχουμε ψυχή και θέληση και πολεμάμε μέχρι τέλους για την ΟΜΟΝΟΙΑ και τα όνειρα μας. Για αυτό φλώρε γράψτο και στην Gucci agenda σου για να θυμάσαι, στα πρωταθλήματα θα σε φτάσουμε και θα σε ξεπεράσουμε για ακόμα μια φορά.

Fight until the end

Αυτό κάνουμε μια ζωή και αυτό απαιτούμε από τον coach και τους ποδοσφαιριστές μας, να παλέψουν για αυτό το πρωτάθλημα μέχρι τέλους και ας είναι η φωτιά του να μας κάψει!

Η ΟΠΕΡΑ ΔΕΝ ΤΕΛΕΙΩΝΕΙ ΑΝ ΔΕΝ ΤΡΑΓΟΥΔΗΣΕΙ Η ΧΟΝΤΡΗ


Αυθεντικός | [email protected]