Ανακοίνωση για μεταγραφικά σενάρια


metagrafes

H διοίκηση εξέδωσε σήμερα ανακοίνωση για να διαψεύσει τις όποιες φημολογίες γύρω από τα μεταγραφικά σενάρια των τελευταίων ημερών και το Ναυάγιο της περίπτωσης Ντιέγκο Λεόν. Πραγματικά μας προβληματίζει όμως, που η Ομόνοια διαψεύδει τις όποιες επαφές με τον ποδοσφαιριστή. Ας έτρεχε να προλάβει τις διαρροές και την αιτία που ακυρώθηκε η μεταγραφή και όχι να προσπαθεί να μας βγάλει και τρελούς από πάνω.

Τέτοια ανακοίνωση θα ήταν απολύτως σωστή και καυστική, αν όντως δεν είχε γίνει κρούση και συμφωνία με τον Λεόν. Πιο κάτω η ανακοίνωση:


Είναι με μεγάλο προβληματισμό που παρατηρούμε τις τελευταίες ημέρες, δημοσιεύματα σε Μέσα Μαζικής Ενημέρωσης για μεταγραφικά θέματα του Σωματείου μας τα οποία κινούνται στην σφαίρα της φαντασίας.
Σε μερικές περιπτώσεις τα εν λόγω δημοσιεύματα ανάγουν τις «μεταγραφές αυτές» σε μέγιστα θέματα και καταπιάνονται ακόμη και με τεχνικά θέματα καθώς και θέματα προπονητικής, δίκην καφενειακού κουτσομπολιού.

Ελλείψει πραγματικών ειδήσεων, αναλήθειες και ανακρίβειες παρουσιάζονται ως πραγματικότητες και γεγονότα.
Παρά τα πιο πάνω η ΟΜΟΝΟΙΑ δεν πρόκειται ούτε και τώρα να παρεκκλίνει από τον σοβαρό και υπεύθυνο τρόπο που επέλεξε να χειρίζεται τα ζητήματα που πραγματικά την αφορούν.
Δεν πρόκειται, παρά τις συνεχείς προκλήσεις που δεχόμαστε, να παίξουμε το παιχνίδι τρίτων και να εξυπηρετήσουμε με τη στάση μας δικά τους συμφέροντα.