Σοβαρή δημοσκόπηση…


pac man gate 9 vs apoel

Σοβαρότατη δημοσκόπηση βγήκε στο προσκήνιο όπου παρουσιάζει δημοφιλέστερη ομάδα το αποελ με 31,5% και την ΟΜΟΝΟΙΑ δεύτερη με 28%. Ακολουθούν η ανορθωση με 15%, απόλλωνας με 8% και αελ με 5%.

Καταρχήν να γελάσουμε μόνο και μόνο από τη χρονική συγκυρία που παρουσιάζεται αυτή η έρευνα. Μας θυμίζει κάτι έρευνες τι προτιμάτε το τένις ή το μπάσκετ όταν ο Παγδατής πήγε τελικό. Μαντέψτε τι απάντησαν τα 3/4 των ερωτηθέντων. Ρε είστε σοβαροί? Είναι σαν να ρωτάς τους καράολους αν προτιμάνε μια βροχερή μέρα ή μια μέρα με 40 βαθμούς κελσίου!

Ότι και να λέτε η ιστορία είναι εκεί και δεν μπορείτε να την διαγράψετε. Δεν θα μιλήσουμε για το παρελθόν και τα 36 εισιτήρια που κόψατε σε ένα αγώνα θα πούμε για το σήμερα. Εσείς είστε η δημοφιλέστερη ομάδα ρε που στην ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΣΑΣ ΙΣΤΟΡΙΚΑ χρονιά παίρνατε σε αγώνες πρωταθλήματος 3 500 κόσμο εντός έδρας και η ΟΜΟΝΟΙΑ Δευτέρα απόγευμα πήρε 15 χιλιάδες με Σαλαμίνα?. Εσείς είστε η δημοφιλέστερη ομάδα που ακόμα και παράγοντες σας έκαναν δηλώσεις αρχές τις χρονιάς πως αυτή η ομάδα αξίζει καλύτερης αντιμετώπισης από τον κόσμο της και σεβασμού αφού κάνει την υπέρβαση στην Ευρώπη αλλά τα γήπεδα δεν γεμίζουν?  Εσείς είστε η δημοφιλέστερη ομάδα που οι ίδιοι σας οι οργανωμένοι διαμαρτυρήθηκαν σε αγώνα πρωταθλήματος με πανό « ΕΜΕΙΣ ΕΔΩ, ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΟΙ 22» εννοώντας τις 22 χιλιάδες που γέμιζαν το ΓΣΠ στα ευρωπαϊκά για να πουλάνε μούρη και όλη τη χρονιά το ΓΣΠ ήτανε άδειο?

Να το βάλετε καλά στο μυαλουδάκι σας. Παραμυθάκια να πάτε να πουλήσετε αλλού. ΔΕΚΑ ΧΡΟΝΙΑ να μπαίνετε ομίλους δεν θα φτάσετε το λαό της ΟΜΟΝΟΙΑΣ. Γιατί εσάς οι οπαδοί σας είναι ευκαιριακοί είναι όπου τους παίρνει ο άνεμος και το ξέρετε πολύ καλά. Και θα το δείτε με την πρώτη στραβή πόσοι θα μείνετε να φωνάζετε για το αποελλί.

Είστε μόδα ρε και θα περάσει. Είστε τα παντελόνια τα καμπάνα είστε τα game boy είστε οι παρπέτες και το κούρεμα καππελούι undercut. Είστε τα ππιριλιά, οι τάπες και οι πάιχτες που μαζεύαμε όταν ήμασταν παιδιά. Είστε οτιδήποτε χάνεται στο πέρασμα των χρόνων γιατί ποτέ δεν στάθηκε και δεν στήθηκε σε πραγματική αγάπη για την ομάδα. ΕΙΣΤΕ Η ΝΤΡΟΠΗ ΤΩΝ ΟΠΑΔΩΝ ΚΑΙ ΦΙΛΑΡΑΚΙΑ ΤΩΝ ΕΠΙΠΛΟΠΟΙΩΝ. Άντε στους καναπέδες σας και σας πεθυμήσανε. Την χρονιά που θα μπει η ΟΜΟΝΟΙΑ στους ομίλους οι ίδιοι σας οι γιοί οι ίδιες σας οι κόρες θα βρεθούν στο γήπεδο μαζί μας!

Υ.Γ Η ίδια δημοσκόπηση που σας παρουσιάζει ώς τους πιο δημοφιλείς σας κατατάσσει και στην πρώτη θέση σαν τους πιο ευνοημένους με ποσοστό 65%.